3FM Serious Request

Vraag vanaf nu je plaat aan voor The Lifeline

  1. Nieuwschevron right
  2. Vraag vanaf nu je plaat aan voor The Lifeline

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Jij kan helpen door mee te lopen, maar als je liever wil helpen vanaf de bank kan je ook een plaat aanvragen voor geld!

Vraag hier je plaat aan!

Jouw favoriete nummer op de radio

Het idee is simpel: jij doneert geld aan het Rode Kruis en in ruil daarvoor komt jouw favoriete nummer op 3FM tijdens de week van The Lifeline. Alle aanvragen worden sowieso gedraaid tijdens de Top Serious Request vanaf 25 december. Je kan een motivatie achterlaten over waarom je precies dát nummer wil horen, maar dat mag je ook lekker voor jezelf houden.

Je plaat aanvragen kan hier!

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie