3FM Serious Request

Serious Request is seriously social

  1. Nieuwschevron right
  2. Serious Request is seriously social
Serious Request is dit jaar niet alleen via radio, tv en 3FM.nl te volgen, maar ook via 'social media'. Dit is onder andere het gebruik van sociale netwerken als Hyves, Twitter en Facebook.Er zijn alleen zóveel sociale netwerkpagina's! Maar wat gaan we er allemaal op doen? En waar kun je Serious Request vinden? Met het bedrijf Traffic4U zetten we het even op een rijtje.

Twitter
Wil je non-stop op de hoogte worden gehouden, misschien zelfs nog wel vóórdat het op de radio of op TV is, dan volg je de DJ’s via Twitter. Hier kun je niet alleen lezen wat er gebeurt met de DJ’s, maar ook direct reageren op hun berichtjes en bijvoorbeeld je steunbetuigingen geven.

Ook leuk: schrijf je een berichtje op Twitter over Serious Request. Neem dan het volgende op in je bericht “#sr08”. Wij groeperen deze berichten en zullen ze ook op de Serious Request site plaatsen.

>> Twitter
>> Volg Paul Rabbering
>> Volg Coen Swijnenberg
>> Volg Giel Beelen
>> Volg Serious Request

Flickr
Wat je ook gaat doen tijdens Serious Request: neem je fototoestel mee! Leg op deze manier jouw belevenis van of actie voor Serious Request vast en zet deze foto’s vervolgens op het sociale fotosharing netwerk Flickr.

Voeg ze dan toe aan de speciale Serious Request groep. Per dag zullen een paar foto’s gekozen worden als “Serious Request foto van de dag”. Deze zullen geplaatst worden op de Serious Request site.

Het is dus belangrijk om te omschrijven wat je gedachte is bij de foto of hoeveel geld je met de actie al hebt opgehaald. Hierdoor zal de kans groter zijn dat jouw foto wordt gekozen! Laat ook je vrienden hierover meepraten op Flickr.com.

>> Flickr
>> De Serious Request-groep op Flickr

Vimeo
Wat we met foto’s doen, kan ook met video’s. Maak een filmpje van je bezoek aan het Glazen Huis in Breda of film de actie die je hebt opgezet om geld in te zamelen voor het goede doel.

Deze filmpjes plaats je vervolgens op Vimeo.com. Per dag zoeken we de meest originele filmpjes eruit en plaatsen deze op de Serious Request site. Geef in de omschrijving op Vimeo aan wat je gedaan hebt in het filmpje.

Vervolgens laat je ons weten dat je een filmpje hebt gemaakt, door hem toe te voegen aan de Serious Request groep op Vimeo.

>> Vimeo
>> De Serious Request-groep op Vimeo

Hyves
Uiteraard heeft Serious Request een Hyve. Annemieke en Eric houden je hier op de hoogte van alle zaken rondom Serious Request 2008 en je kunt uiteraard ook zelf meepraten. Het is zelfs mogelijk om via Hyves een donatie te doen.

>> Hyves
>> Serious Request op Hyves

Facebook
Dit jaar kun je Serious Request ook vinden op Facebook. Dit is zeg maar de internationale versie van Hyves. Mocht je geen genoeg kunnen krijgen van Serious Request, klets dan ook gezellig mee op Facebook!

>> Facebook
>> Serious Request op Facebook
Ster advertentie
Ster advertentie