3FM nieuws

Gaat Adele meezingen op het volgende Foo Fighters album?

  1. Nieuwschevron right
  2. Gaat Adele meezingen op het volgende Foo Fighters album?

Na 23 is het dé grote vraag: gaat Adele ooit nog terugkomen? Nobody knows... Of ho es effe? Wat zegt Dave Grohl daar nu opeens? Adele gaat meewerken aan het volgende album van de Foo's?

Samenwerking

In gesprek met The Sun verklapte Dave Grohl per ongeluk dat Adele zomaar eens op het volgende album van zijn band zou kunnen staan. Er was ooit al sprake van dat ze op de vorige plaat Concrete And Gold zou meewerken, maar die geruchten werden uiteindelijk tegengesproken door Dave.

Waar het vroeger voornamelijk raggende gitaren en een schreeuwende Dave Grohl was, klonk dat op het afgelopen album opeens iets anders. Er zaten zelfs vrouwelijke koortjes achter een aantal tracks zoals bij 'The Sky Is A Neighborhood'. Tijdens Pinkpop 2018 had de band daar drie zangeressen voor meegenomen. Dat kan Adele BETER! De band heeft eerder ook al uitgesproken in de toekomst sowieso graag meer met vrouwelijke muzikanten samen te werken.

Cover 'When We Were Young'

Dave heeft een bijzondere band met Adele aangezien dat zo'n beetje de enige muziek is die hij thuis hoort. Zijn dochter Violet heeft leren zingen door middel van liedjes van de zangeres. “At home there are instruments everywhere and Violet grew up with her voice. We all love Adele.”

Een maandje geleden deden ze samen al een cover van het nummer 'When We Were Young'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie