3FM nieuws

Dave Grohl werd keihard afgewezen voor een Foo Fighters coverband

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Dave Grohl werd keihard afgewezen voor een Foo Fighters coverband

Door een advertentie op het internet doet Dave Grohl auditie voor een Foo Fighters coverband. Die is binnen, zou je denken. Maar helaas voor Dave en gelukkig voor ons (want, leuke beelden) pakte het totaal anders uit. Ze zijn namelijk niet heul erg enthousiast over de zangkunsten van de Foo Fighters-frontman.

Van alle markten thuis die Dave

In het Nieuw-Zeelandse programma Jono and Ben zijn de Foo Fighters te gast. De twee presentatoren zagen op het internet een advertentie staan waarin een zanger gezocht werd voor een bandje. Leuke aanleiding voor de twee mannen om Foo Fighters-frontman Dave Grohl auditie te laten doen, wel via de telefoon natuurlijk. Dave Grohl zingt vol enthousiasme mee met 'Bohemian Rhapsody' en ook 'I Like Big Butts' doet 'ie met gemak.

Maar helaas...

Dave wordt niet erg serieus genomen door de jury aan de andere kant van de lijn. Hij vertelt Dave dat 'ie beter onder de douche kan blijven zingen. Ai. Pijnlijk! Voor zowel Dave als de jongen aan de telefoon. Waarschijnlijk ligt Dave er niet echt wakker van, en schaamt de andere persoon zich kapot als hij de beelden ooit te zien krijgt. Gelukkig zit Dave al in een prima bandje en zoekt hij geen nieuwe plaats. ;)

Check hier het fragment uit het tv-programma van Ben en Jono.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie