3FM nieuws

Foo Fighters openen een eigen pub en wij willen erheen

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Foo Fighters openen een eigen pub en wij willen erheen

De Foo Fighters hebben weer eens een awesome actie bedacht. Ze openen hun eigen pub in Londen van 15 tot en met 20 september. In de pub kun je niet alleen lekkere biertjes drinken, maar ook exclusieve merchandise en limited edition stuff kopen.

Nieuw album

De actie is natuurlijk allemaal een plan om hun negende album Concrete And Gold te promoten. Deze komt aanstaande vrijdag uit, gelijk met de opening van de pub. Die pub heeft trouwens ook een eigen naam: 'The Foo Fighters Arms'. Mocht je dus volgende week heel toevallig in Londen zijn, ga dan zeker effe langs 339 Cambridge Heath Road, London E2 9LH. Daar kun je de pub namelijk vinden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foo Fighters komen zelf ook effe

Natuurlijk komen de Foo Fighters zelf ook effe een drankje doen. Op de website van de pub laat de band weten dat er een aantal events worden georganiseerd in de pub. Zowel fans als voorbijgangers kunnen langskomen en genieten van een speciaal Foo Fighters-biertje. En wat is een pub zonder pub quiz? Helemaal niks natuurlijk. Daarom organiseert de band maandag een speciale Foo Fighters pub quiz met exclusieve prijzen. Voor meer updates moeten we de komende week de social-kanalen van de mannen in de gaten houden. Cheers!

Ster advertentie
Ster advertentie