3FM nieuws

Tune vanavond in op 3FM voor Billie Eilish live vanaf Sziget

foto: Billie Eilish Instagram
  1. Nieuwschevron right
  2. Tune vanavond in op 3FM voor Billie Eilish live vanaf Sziget

Als thuisblijver hoef je deze week niks te missen van Sziget. 3FM-dj Jamie neemt jou mee naar de beste optredens, interviewt jouw favoriete artiesten en zorgt voor een goede dosis sfeerverslag. Met vanavond op de planning: Billie Eilish, live vanaf Sziget!

Billie Eilish op Sziget

Het is alweer dag 6 van Sziget, de laatste dag van het festival in Budapest. Aan niemand minder dan Billie Eilish de eer om het 6-daagse festival af te sluiten, en 3FM zendt een gedeelte van de show uit!

Tune vanavond om 22:00 uur in op 3FM bij VoorAan, en geniet mee van Billie.

3FM op Sziget 2023

Al jaar en dag reizen duizenden Nederlanders af naar Budapest om daar te genieten van Sziget. Het grootste muziekfestival van Hongarije. Dit jaar staan onder andere Billie Eilish, David Guetta, Florence + The Machine, Imagine Dragons, Lorde, Mumford & Sons en Sam Fender op het programma.

Jamie Reuter gaat namens 3FM naar het festival om verslag te doen. Dus verwacht epische sfeerbijdrages op de radio, de leukste content op social media, interviews met de beste artiesten en hopelijk weet ze ook nog wat live materiaal los te peuteren. Blijf hier op de hoogte van Sziget 2023.

Voeg jezelf toe aan de 3FM Sziget Whatsappgroep

Ster advertentie
Ster advertentie