3FM nieuws

Ronnie Flex en BLØF brengen 'Omarm Me' eindelijk uit

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Ronnie Flex en BLØF brengen 'Omarm Me' eindelijk uit

Kleine voorproefjes verspreidden zich al een tijdje over het internet, maar tijdens Pinkpop 2018 was hij daar dan eindelijk: 'Omarm Me' in de uitvoering van Ronnie Flex. Nu is het nummer ook officieel uitgebracht en hoor je hem deze week nieuw op 3FM.

Nederland was verdeeld toen de eerste preview van Ronnie op zijn Instagram verscheen. Hoe durft Ronnie met zijn bak autotune nou aan een van de mooiste Nederlandse liedjes ooit gemaakt te zitten? Nou, gewoon. Door Paskal aan boord te krijgen en samen een nieuwere en modernere kneiter van een hit te maken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Omarm Me'

Samen met Neerlands beste hiphopproducer Boaz van de Beatz hebben ze er een compleet nieuwe track van gemaakt. Het glijdt net wat meer, je hoort Ronnie én Paskal en in plaats van 'Omarm' heet het nu 'Omarm Me'. En ze hebben er deze prachtige videoclip bij gemaakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Live

Op dit moment zit Ronnie middenin zijn festivalzomer en staat BLØF natuurlijk hun eigen Concert at SEA te wachten. Wie weet komt Ronnie dan wel langs voor een verrassingsoptreden om 'Omarm Me' voor het eerst live te laten horen met Paskal.

Ster advertentie
Ster advertentie