3FM nieuws

'Words' van Naaz is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Words' van Naaz is 3FM Megahit

De Nederlandse Naaz is pas 19 jaar oud maar ze gaat als een malle. Haar track 'Words' is al een paar miljoen keer beluisterd op Spotify en je hoort 'm ook regelmatig voorbij komen op 3FM. De track is deze week 3FM Megahit en dat is niet het enige goede nieuws voor Naaz!

'Words'

Met de track 'Words' wil Naaz laten zien dat ze tegen sommige mensen opkijkt omdat ze hun woorden als kunst ziet. Verder wil ze laten zien hoe je het leven en de keuzes van andere mensen kunt waarderen. In de video komt het heel duidelijk naar voren wat Naaz belangrijk vindt: diversiteit. Naaz heeft zelf Koerdische roots.

Aan The Fader vertelt ze dat ze hoopt dat iedereen op een dag, net zoals in haar videoclip, in vrede kan leven. 'Words' lijkt in eerste instantie een liefdesliedje, maar stiekem zit er een veel belangrijkere boodschap achter. Die boodschap benadrukt Naaz nog eens extra in de clip. Check 'm hier!

3FM Talent

Ooit deed Naaz mee aan Holland’s Got Talent en werkte al samen met Yellow Claw. Lovende recensies volgden en al snel kon niemand meer om haar heen. Daarom is het nu tijd dat 3FM luisteraars kennis maken met deze 19-jarige chick uit Rotterdam. Naaz is in juli 3FM Talent en dat betekent dat je haar extra veel gaat horen op 3FM.

Naaz is voor mensen die houden van een fijn stemgeluid in combinatie met een zachte beat. Ze maakt pop met elektronische invloeden én een achterliggende gedachte. Wij zijn fan van Naaz en hopen dat jij dat ook wordt!

Doorbreken

Naaz is langzaam aan het doorbreken in Nederland én daarbuiten. Op Spotify is ze in veel Nederlandse en buitenlandse playlists te vinden, en dat werkt natuurlijk ook lekker mee. Haar nummer 'Words' heeft inmiddels al 2,5 miljoen streams, en dat is best begrijpelijk want het liedje in ontzettend catchy. Bijzonder hieraan is dat ze voornamelijk buitenlandse luisteraars heeft. En aangezien dit pas de debuutsingle van de jonge zangeres is, verwachten we dat we nog veel van haar gaan horen. En laten we stiekem ook hopen dat mensen naar de boodschap in 'Words' zullen luisteren.

Ster advertentie
Ster advertentie