3FM nieuws

Lorde verrast fans met nieuws over nieuwe muziek

  1. Nieuwschevron right
  2. Lorde verrast fans met nieuws over nieuwe muziek

Fans van zangeres Lorde uit Nieuw-Zeeland werden vanochtend wakker met goed nieuws. In een nieuwsbrief kwam naar buiten dat de zangeres bezig is met nieuwe muziek en "Truly jazzed," is om het te delen met haar fans.

Terug in de studio

Dat ze weer de studio ingedoken is, heeft alles te maken met haar hond die afgelopen jaar overleed. Het beïnvloedde haar creatieve proces in negatieve zin, waardoor ze even geen nieuwe muziek heeft gemaakt.

Na in de nieuwsbrief uitgelegd te hebben hoe het leven eruit ziet in Nieuw-Zeeland tijdens de coronapandemie, vertelt ze over wat ze van deze periode heeft geleerd. "De grootste traktatie die ik kan geven, is muziek waar je tien, twintig of dertig jaar van kan genieten. Maar dat kost tijd en het is heerlijk te weten dat na verloop van tijd, kwaliteit vanzelf komt."

Wanneer de opvolger van haar album Melodrama uit 2017 zal verschijnen, houdt ze voorlopig nog even geheim. Toch geeft ze aan dat haar nieuwe werk "So fucking good," is en het een zeer productief jaar gaat zijn.

Laat je Horen

Kan jij geen genoeg krijgen van alle muziek op 3FM? Abonneer je dan helemaal gratis op de 3FM 'Laat Je Horen' playlist op Spotify!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie