3FM nieuws

Eefje de Visser zingt Songfestivalspecial 'Golven' in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Eefje de Visser zingt Songfestivalspecial 'Golven' in de 3FM Live Box

Eefje de Visser staat afgelopen week nog bij het Songfestival voor miljoenen kijkers. Nu is ze op bezoek bij Sanders Vriendenteam om het nieuwe nummer 'Forward Unlimited/Golven' in de 3FM Live Box te spelen en even gezellig bij te kletsen met 3FM-dj Sander Hoogendoorn.

De dans

Tijdens de tweede halve finale van het Songfestival heeft iedereen kunnen genieten van het optreden van Eefje de Visser. En wat is tegenwoordig niet meer weg te denken bij één van haar optredens? De dansmoves uiteraard!

Ook bij dit speciale optreden van het nieuwe nummer 'Forward Unlimited/Golven' is een mooie routine te zien. In samenwerking met danser Redo heeft ze een enorm sprankelend optreden neergezet.

Eefje in 't Engels

Het is niet de eerste keer dat Eefje in het Engels zingt. Sterker nog, aan het begin van haar carrière deed ze dit altijd! Maar wat je misschien nog niet weet, is dat vrijwel al Eefjes nummers in het Engels zijn geschreven.

Eefjes manier van schrijven is erg interessant. Voor haar is de Engelse taal in muziek eigenlijk alleen maar een extra instrument. Dus pas als het hele nummer is geschreven, gaat ze op zoek naar een Nederlandse tekst die het gevoel van de Engelse evenaart.

Het helpt Eefje om de betekenis van haar teksten een beetje verstopt te houden. Ze wil graag dat je pas na een paar keer luisteren doorhebben waar ze precies over zingt. Je wordt meegezogen in haar muzikale trip.

Ga hieronder mee op de trip via de optredens, en kijk dan ook meteen het volledige interview!

Interview Eefje de Visser

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie