3FM nieuws

Luister naar 'Circles' van Mac Miller

  1. Nieuwschevron right
  2. Luister naar 'Circles' van Mac Miller

Het blijft gek als een artiest na zijn of haar overlijden met nieuwe muziek naar buiten komt. De familie van de in 2018 overleden rapper Mac Miller vertelde vorige week dat er nog onuitgebrachte muziek op de plank ligt. Dat album is vandaag uitgekomen.

Eerste teaser

Op het eerste nummer dat vrijdag 10 januari uitkwam lijkt de rapper met een melancholisch gevoel terug te kijken op een tijd vol verslavingen, thuis op de bank zitten en zelfmedelijden hebben. Uiteindelijk weet hij zich er toch toe te zetten om de echte wereld weer in te gaan. ‘Then I finally discover, that it ain’t that bad.’

Het is geen geheim dat de rapper kampte met verslavingen aan cocaïne en lean (een drankje gemaakt van hoest- en energiedrank). Na zijn dood zijn er twee mensen opgepakt in verband met het verkopen van 'verkeerde' drugs aan de rapper.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Swimming in Circles

Tijdens het opnemen van zijn laatste album Swimming werden ook al tracks opgenomen voor het vervolgalbum, Circles dus. De twee laatste albums zijn aan elkaar gelinkt, want samen maken ze 'Swimming in Circles'. De vaste producer van de rapper Jon Brion heeft in de studio de vergevorderde opnames afgerond.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie