3FM nieuws

Wat kan je verwachten van Hozier vanavond in de Ziggo Dome?

foto: Ben Houdijkfoto: Ben Houdijk
 1. Nieuwschevron right
 2. Wat kan je verwachten van Hozier vanavond in de Ziggo Dome?

Na een prachtige show in AFAS Live afgelopen juli staat Hozier vanavond in de Ziggo Dome. Afgelopen zondag begon hij aan zijn Unreal Unearth Tour, vernoemd naar zijn laatste album. Dit is wat je van zijn show kan verwachten.

Unreal Unearth Tour

Vanavond brengt Hozier zijn nieuwe album Unreal Unearth naar de Ziggo Dome. Hij bracht afgelopen augustus zijn album uit en kwam hij naar Nederland voor een exclusieve luistersessie voor 3FM-luisteraars. 3FM-dj's Sophie en Mart mochten hem hier ook over interviewen.

Hozier trapte zondag zijn tour af in Stockholm en de setlist was 'Unreal'. Hits als 'Eat Your Young', 'Would That I' en natuurlijk 'Take Me To Church' komen natuurlijk aan bod. Hozier heeft niet veel poes pas nodig om een show goed te maken, zijn muziek en talent zorgen ervoor dat de show hoe dan ook een "religieuze ervaring" wordt.

Setlist (spoiler-alert)chevron down
 1. De Selby (Part 1)
 2. De Selby (Part 2)
 3. Jackie and Wilson
 4. From Eden
 5. Francesca
 6. To Be Alone
 7. Dinner & Diatribes
 8. Movement
 9. Cherry Wine(Acoustic)
 10. I, Carrion (Icarian)
 11. Like Real People Do
 12. Abstract (Psychopomp)
 13. Would That I
 14. Damage Gets Done
 15. Almost (Sweet Music)
 16. Eat Your Young
 17. First Light
 18. Take Me to Church

  Encore:

 19. Nina Cried Power
 20. Unknown/Nth
 21. Work Song

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

AFAS Live

Zoals eerder benoemd stond Hozier afgelopen juli ook al in ons landje. De Ierse-zanger verkocht met gemak de AFAS Live uit en zette een prachtige show neer. Maar alleen op het podium stond hij niet, hij werd vergezeld door zijn acht-koppige band. Buiten zijn band om, zijn de fans ook mega fanatiek, alle teksten worden moeiteloos meegezongen en ze staan uren in de rij om zo dicht mogelijk bij hun idool te komen staan.

AFAS was in ieder geval het perfecte voorproefje en vanavond mag hij het gaan doen in een zaal die meer dan twee keer zo groot is. En dat allemaal binnen een paar maanden!

Ook alvast in de stemming komen? Luister de playlist hieronder en zing straks ook alle teksten mee!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Birdy

Niemand minder dan Birdy is het voorprogramma vanavond in de Ziggo Dome. Orgineel zou het voorprogramma verzorgd worden door Britse band The Last Dinner Party, maar die zeiden gister af. Birdy bekend van o.a. 'Skinny Love' en 'People Help The People' zal vanavond starten om 19:30.

Ster advertentie
Ster advertentie