3FM nieuws

Hozier over social media reacties, zijn oude muziek en de zoektocht naar zichzelf

foto: Ben Houdijkfoto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Hozier over social media reacties, zijn oude muziek en de zoektocht naar zichzelf

De Ierse singer-songwriter, die wereldwijd bekendheid verwierf met de monsterhit ‘Take Me To Church’, is terug met een langverwacht nieuw album. 3FM-dj's Sophie en Mart werden uitgenodigd om bij een exclusieve luistersessie aanwezig te zijn en kregen de kans hem het hemd van het lijf te vragen.

Interview

3FM-dj's Sophie en Mart spraken met Hozier over zijn oude muziek, hoe hij kan ontspannen in drukke tijden, de zoektocht naar wie hij is als persoon en de reacties die hij krijgt op social media. Benieuwd geworden? Check het interview hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Unreal Unearth

Zijn derde album is gebaseerd op ‘Inferno’, geschreven door de Italiaanse dichter Dante Alighieri. In dit gedicht staat de Hel centraal die is opgebouwd uit negen cirkels, elk met een specifieke straf voor verschillende soorten zonden. Hozier vertelt in een interview met GRAMMY dat in zijn nummers elke cirkel een iets andere stem is en een ander thema behandelt. Unreal Unearth bestaat uit maar liefst zestien tracks die variëren in genre. Wil je deze live horen? Dat kan! Op 28 november staat de zanger namelijk in de Ziggo Dome met zijn Unreal Unearth Tour.

Ster advertentie
Ster advertentie