Naar homepage
3FM nieuws

Is deze track van Drake en Wizkid 'One Dance' 2.0?

  1. Nieuwschevron right
  2. Is deze track van Drake en Wizkid 'One Dance' 2.0?

Drake zit niet stil. Touren, shows verplaatsen, ziek zijn... En dan óók nog nieuwe muziek uitbrengen! De Canadees dropt samen met de Nigeriaanse zanger Wizkid een nieuwe track en volgens fans is de hitsingle 'One Dance' nu herboren. De track heet 'Come Closer' en is er weer eentje om op te dansen. Zomer, we zijn ready voor je.

Kennen die twee elkaar eigenlijk wel?

Drake en Wizkid werkten eerder samen voor de hitsingle 'One Dance', maar ook Wizkid's eigen 'Ojuelegba' werd geremixed. Daar hadden zowel Drake als rapper Skepta een aandeel in. Nu, met het derde nummer waar de heren op samenwerken, valt ons één dingetje op: er zijn he-le-maal geen foto's van de boys samen op het internet. Hoe kan dat? Wij hebben het antwoord voor je.

Drake en Wizkid hebben na drie samenwerkingen elkaar nog nooit ontmoet. Geschreven teksten werden na elkaar verstuurd en apart opgenomen in de studio's. Heel bijzonder, maar zo kan het dus ook. Ondanks het feit dat ze elkaar nog nooit in de ogen hebben gekeken, is een track van deze twee gegarandeerd dansbaar.

Beluister de track hier en oefen je festivaldansjes alvast!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie