3FM nieuws

Herbeleef Pinkpop 2013

  1. Nieuwschevron right
  2. Herbeleef Pinkpop 2013

Relax! Pinkpop mag er dan wel opzitten, dat betekent niet dat je er niks meer mee kan. Check alle beelden, interviews, foto's, berichten, muziek, ALLES van Pinkpop 2013.

Het was gewoon weer fantastisch! Bedankt, Landgraaf, het waren drie hele mooie dagen! Het weer was prima, de bands speelden lekker, het publiek had er zin in en de drankjes vloeiden rijkelijk. Oh... en we hebben heel veel mooi materiaal verzameld. 3FM was erbij en dat zullen jullie weten ook!

Laat op jouw beurt weten wat jij het mooiste van het festival vond door je Top 3 door te geven:

>> Laat hier je Top 3 achter

Luister alles terug

Minirecensies van onze DJ's, verslaggevers op het veld, exclusieve interviewtjes met artiesten en toffe bands in de studio. Drie topdagen leveren heel veel mooie uren radio op. We hebben de highlights er voor je uitgepikt.

>> Beluister alle highlights van de 3FM-uitzendingen vanaf Pinkpop

Bekijk de filmpjes

Al die optredens en verslagen leveren ook mooie filmpjes op. Je kunt het zo gek niet bedenken, we waren erbij. Check bijvoorbeeld het intieme optreden van Passenger.

>> Check alle video's van 3FM op Pinkpop

Bekijk de foto's van Pinkpop 2013

Fotografen HP van Velthoven, Bullet-Ray van Olphen en Ben Houdijk hebben het hele festival gevolgd vanaf achter hun fotocamera. Dat leverde mooie plaatjes op. Check ze allemaal!

>> Bekijk alle foto's van de Pinkpop-vrijdag
>> Bekijk alle foto's van de Pinkpop-zaterdag
>> Bekijk alle foto's van de Pinkpop-zondag

Intieme concerten bij 3 On Stage

Op Pinkpop stond ook dit jaar weer een 3 On Stage container waar elke paar uur een beperkt aantal mensen van een intiem concertje kan genieten.

>> Check alle 3 On Stage optredens

De concerten van Pinkpop bij 3voor12

3voor12 heeft de concerten die zijn goedgekeurd online staan, zodat je (nadat je je roes van het weekend hebt uitgeslapen) nog eens op je gemak kunt terugblikken op wat je hebt gezien of hebt gemist. Zoek het concert op dat je wilt zien, press play en dubbelklik voor fullscreen:

De TV uitzending van Pinkpop 2013

Eric Corton, Roosmarijn Reijmer, Giel Beelen en Michiel Veenstra loodsten je op TV door de enorme wirwar van muziek in Landgraaf. Kijk hier de uitzending terug van zaterdag 15 juni:


En hier vind je de Pinkpop uitzending van zondag 16 juni:

Ster advertentie
Ster advertentie