3FM nieuws

Tony Junior: "Nu Famke eruit is gestemd gaat ze haterig praten."

AVROTROS
foto: Instagram: tonyjuniorofficial
  1. Nieuwschevron right
  2. Tony Junior: "Nu Famke eruit is gestemd gaat ze haterig praten."

3FM-dj Herman Hofman belde via Instagram in met Tony Junior voor zijn rubriek ‘De Drie Vragen'. Wat is er waar van de beef met Famke Louise, waar vergissen mensen zich in bij Expeditie Robinson en wat als Tony de DJ Mag Top 100 wint?

Beef met Famke Louise

Hoe zit dat nou met de ruzie tussen Tony Junior en Famke Louise? Herman vroeg het gewoon op de man af. Famke stond namelijk met de volgende quote op nu.nl: “Tony mocht mij vanaf het begin al niet, dus dit zat er dik in.” Tony plaatste dit weekend nog wel een foto met Famke met de tekst: “Het is maar een spelletje.” Hoe zit dat nou? Tony legt uit: “Ik heb haar nog nooit persoonlijk aangevallen of iets over haar gezegd.” Onderweg naar het eiland leek alles nog koek en ei, maar vanaf het moment dat Famke uit Expeditie Robinson gestemd werd waren de rapen gaar. De zangeres zei volgens Tony ineens alleen maar gekke dingen. Zijn reactie? “Moet je lekker doen, maakt mij geen flikker uit.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Expeditie Robinson

“Heel veel mensen denken misschien dat het heel vet is. Maar het is heel zwaar. De dingen waarvan mensen denken dat het zwaar is, zoals het niet eten. Dat valt nog mee. Maar meer de dingen die je niet ziet, zoals gewoon water hebben om mee te wassen, als je een wondje hebt is dat binnen een dag ontstoken. Dat soort dingen.”

En dat gezeik onderling? Daar was Herman, en waarschijnlijk heel Nederland, ook benieuwd naar. Een sfeermaker is volgens Tony heel belangrijk en voegt toe: “Famke deed heel erg haar best, maar maakte de helft van haar tijd zich druk om haar clip in haar haar.”

Nr. 1 in de DJ Mag top 100?

“Alles kwam goed uit met de DJ Mag.” zegt Tony. Expeditie Robinson is nog steeds bezig en de stemperiode liep precies nu af. Tony heeft dus mooi gebruik kunnen maken van de extra volgers en publiciteit. “Ik heb dit jaar voor het eerst geprobeerd om erin te komen.” En als dat echt gebeurt? Dan gaat Tony Junior met o.a. zijn manager flink zuipen. Ons idee, Tony.

Check hier @hermandeperman's hele interview

Ster advertentie
Ster advertentie