3FM nieuws

'Venus Flytrap' van Feng Suave is 3FM Megahit!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Venus Flytrap' van Feng Suave is 3FM Megahit!

Venus Flytrap. Is dat niet... Een vleesetende plant? Dat is het zeker! Maar ook de nieuwste single van het Amsterdamse duo Daniel en Daniel, oftewel Feng Suave. Vanaf deze week hoor je het nummer extra vaak op 3FM.

Venus Flytrap

Dat je zo'n mooi en lieflijk liedje kan schrijven met één van de meest creepy natuurverschijnselen op aarde als metafoor is knap. Feng Suave is het gelukt. 'Venus Flytrap' is een liedje over iemand die zich vast voelt zitten in een vleesetende plant (venus flytrap), wachten op de liefde. Hier zal hij uiteindelijk aan het eind van het liedje ook sterven.

Stiekem heel donker en verdrietig, maar de dromerige klanken maken het een perfect liedje om het eerste zonnetje weer mee te omarmen. Helaas is het liedje daar net te vroeg voor...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Feng Suave

'Venus Flytrap' is het eerste nummer na de debuut EP van Feng Suave en belooft veel voor komend jaar. Tijdens Eurosonic Noorderslag maakten ze ook een goede live indruk. Iets wat ze een plekje tussen de 3FM Live List opleverde

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer nieuwe muziek?

De 3FM Now Playing staat vol met de beste tracks van het moment: The Vaccines, San Holo, Imagine Dragons, Ariana Grande, TAPE TOY en The 1975. Volgen die hap!

Ster advertentie
Ster advertentie