Naar homepage
3FM nieuws

San Holo brengt met 'Brighter Days' altijd de zomer in je bol

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. San Holo brengt met 'Brighter Days' altijd de zomer in je bol

San Holo gaat in de track 'Brighter Days' de samenwerking aan met Britse zanger Bipolar Sunshine. 'Brighter Days' is onderdeel van het debuutalbum van San Holo dat later dit jaar uitkomt!

Sander van Dijck, beter bekend als San Holo, gaf gitaarles aan kinderen en speelde in bandjes voordat hij met produceren en DJ'en bezig was. Na zijn opleiding Gitaar en Muziekproductie in Rotterdam begon hij te produceren voor andere DJ's. Toen Sander een toffe remix maakte van Dr. Dre's 'The Next Episode', werd hij internationaal bekend en begon hij zelf te produceren onder de naam San Holo. Samen met Bipolar Sunshine bracht hij 31 augustus 'Brighter Days' uit.

'Brighter Days'

Bipolar Sunshine doet zijn naam eer aan in deze nieuwe track. Met 'I Think I Found The Light It's Been So Long' en 'Looking At Blue Skies, Dreaming Of Old Times' wekt Bipolar Sunshine de indruk dat hij een zware tijd heeft gehad. De catchy beat maakt het tot een trap-achtige plaat die je het hele jaar door zomerkriebels bezorgt.

31 5c6bd87d4d San Holo Brighter Days

Live

De magie van San Holo kun je live bewonderen in de AFAS Live bij de 3FM Awards woensdag 5 september! Wil je erbij zijn! Check hier hoe dat kan! Daarnaast nog niet uit gesanholo't? Hij is ook nog te vinden tijdens Amsterdam Dance Event dat op 17 oktober begint.

Ster advertentie
Ster advertentie