3FM nieuws

Goldband: Van Haagse stukadoors naar 3FM Megahit!

  1. Nieuwschevron right
  2. Goldband: Van Haagse stukadoors naar 3FM Megahit!

Ze stonden al een tijdje op de radar en na hun optreden in de 3FM Live Box, werden de positieve vibes die Goldband met zich meebrengt goed opgepakt. Vandaag werd bekend dat 'De Wereld' van Goldband de nieuwe 3FM Megahit is én je hem dus extra vaak hoort op 3FM!

Haagse stukadoors

Als je niet zou weten waar hun bandnaam vandaan komt, lijkt er niks aan de hand te zijn. Tóch blijven de jongens van Goldband dichtbij zichzelf. Als stukadoors in Den Haag werkten ze op dagelijkse basis met het gipsproduct goldband én laat dat nou net de bandnaam zijn, wat toevallig. ;). 3FM dj Rob heeft actief actie gevoerd voor Goldband en Sander noemt hem zelfs een ambassadeur!

'De Wereld'

Met 'De Wereld' komen ze met een nieuwe sound, hiervoor maakten ze voornamelijk feestmuziek. In een gesprek met 3voor12 vertelden ze: "We willen meer zijn dan 'hang je ballen in mijn nek', snap je? Je wil ook emotie 'aanboren' en dieper gaan dan de oppervlakte.". 'De Wereld' heeft een boodschap, iedereen wil de wereld redden maar hoeveel wil je dan inleveren. Ze stellen de vraag; "Wat is belangrijker? Om het leuk te hebben in het enige leven dat je hebt, of dat je de wereld beter maakt?''.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie