3FM Talent

Goldband is 3FM Talent

  1. Nieuwschevron right
  2. Goldband is 3FM Talent

Bij dit trio uit Den Haag is alles anders. De drie mannen beginnen samen als zingende stukadoors en zijn langzaamaan de muziekwereld aan het veroveren. Vanaf vandaag is Goldband 3FM Talent!

BOUWMARKT

Denk bij Goldband aan Haagse markt-house en bouwmarkt-pop. Ze brengen muziek voor iedereen! In 2019 brachten ze hun eerste single uit en lieten op Lowlands en Wildeburg een grote indruk achter. Een trio dat precies doet waar ze zelf zin in hebben.

Afgelopen janurari stonden ze op Noorderslag en braken de tent ongeveer af en werd het duidelijk: de zingende stukadoors zijn klaar om de bouwplaats achter zich te laten en de troffel in te wisselen voor de microfoon.

DE WERELD

In hun nieuwe single 'De Wereld' gaat Goldband de strijd aan met alle problemen in de wereld. Daar zijn ze ook helder in: want als ze komen, dan komen ze om de wereld te redden. Check hieronder de live-versie bij Vera On Track.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Klinkt als

Denk jij nu: hey, 'De Wereld' lijkt wel een beetje op... Dat klopt. Rob Janssen hoorde het ook en zong voor wat hij er allemaal in hoort!

3FM TALENT

Je gaat ze nog veel vaker horen, want de Haagse heren zijn vanaf nu 3FM Talent. Wil je meer 3FM Talents zien? Klikken maar!

3FM Talent Remme
3FM Talent The Vices
3FM Talent Someone

Check hier ook de 3FM Talent-playlist op Spotify. Zo mis je niets!

3FM-dj Vera had de heren onlangs in de 3FM Live Box staan en stelde de meest prangende vraag van luisteraars: wat is nou Goldband en waarom is dat het beste spul? Heb je nou geen idee waar dit over gaat, check dan het interview hieronder...

Ster advertentie
Ster advertentie