3FM nieuws

Ex-3FM Talent Yori terug in de 3FM Live Box met zomerse ‘Jumping Jack Flash‘

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Ex-3FM Talent Yori terug in de 3FM Live Box met zomerse ‘Jumping Jack Flash‘

A blast from the past! Meer dan 10 jaar geleden werd de Nederlandse singer-songwriter Yori Swart uitgeroepen tot 3FM Talent (toen nog 3FM Serious Talent). Het was daarna even stil, maar Yori is officieel terug met verse muziek. Bij Rob en Wijnand en de Ochtendshow kwam ze langs en speelde ze haar nieuwe single 'Jumping Jack Flash'.

Succes

De 33-jarige zangers uit Alkmaar studeerde in 2011 af aan het Conservatorium in Amsterdam. Kort daarna bracht ze haar eerste single ‘I Say Nothing’ uit. Na een aantal jaren in de muziek bleef het succes helaas uit, schrijft Yori op Instagram. Maar, 2023 wordt háár jaar, een nieuw album is in aantocht net als een tour langs verschillende Nederlandse poppodia.

foto: Loes ten Den & Lisa Keetels

Terug van weggeweest

Met Wijnand bespreekt Yori de afgelopen 11 jaar: wat heeft Yori allemaal gedaan? Ze heeft al die tijd nog muziek gemaakt, bij Ilse DeLange in de band gespeeld, en achter de schermen voor meerdere artiesten geschreven. Ze heeft zelf in 2017 voor het laatst een album uitgebracht, en nu is ze terug met nieuw werk!

Check hier het gesprek terug:

Video niet beschikbaar

'Jumping Jack Flash'

Yori’s nieuwste nummer ‘Jumping Jack Flash’ gaat over iemand die jou nieuwe energie geeft en het avontuur in je naar boven haalt. De track klinkt zomers, vrolijk en energiek. Een perfecte match voor een zonnige dag.

Check hier de live versie in de 3FM Live Box:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie