3FM nieuws

Yori met 'Night Sky' en haar nieuwste single 'Delaware' in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Yori met 'Night Sky' en haar nieuwste single 'Delaware' in de 3FM Live Box

'VoorAan' is de plek als het aankomt op het ontdekken van nieuwe muziek. 3FM-dj's Olivier en Jamie helpen je iedere maandag t/m donderdag op 3FM tussen 22:00 en 01:00 uur met het kennismaken van de nieuwste releases en grootste beloftes. Zo ook de Nederlandse singer-songwriter Yori, waar je per direct een zomers gevoel van krijgt.

Vrijheid

Later dit jaar brengt Yori een nieuw album uit, dit gaat een beetje over vernieuwen en de drang naar vrijheid. Ze is erachter gekomen dat ze snel muziek schrijft over dat ze zich kut voelt. "Mijn moeder zei altijd als je je slecht voelt, moet je er een liedje over schrijven. Maar ik heb wel altijd een silverlining, van het komt wel goed. Als je je dan goed voelt ga je schrijven over zonnige weilanden.”

Daredevil

Yori is in haar vrije tijd een echte daredevil, ze haalt veel gekkigheid uit. In Amsterdam is zij bijvoorbeeld hangend aan een trapezium, met een dubbele backflip van de Pythonbrug gesprongen! Ze heeft vroeger op turnen gezeten en had toen nooit een dubbele backflip gedaan en dacht ze: dat proberen we wel boven het water. ‘’Ik ben al 10 jaar bezig en nog nooit een hit gehad, maar dit werd gefilmd en werd een grote hit, top thanks jongens.”

Ben jij benieuwd naar het optreden in de 3FM Live Box? Bekijk hem hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie