3FM nieuws

Met het festivaldagboek naar Solar

  1. Nieuwschevron right
  2. Met het festivaldagboek naar Solar

3FM-DJ's Sander, Saskia en Joram gaan komend week naar Solar. In de festivaldagboek-app hebben ze aangegeven welke acts ze absoluut gaan checken.

(foto: Ben Houdijk)

Dit zijn de tips van onze DJ's:

Sander Hoogendoorn: "OIJ is tof en nieuw! Je kunt er op dansen in een donkere nachtclub, maar het komt ook zeker tot zijn recht op een tof festival als Solar. Als je dit nog niet gezien hebt, kan ik je dit aanraden. OIJ is een act om naar te kijken: let vooral op zijn toffe lichtshow en visuals die reageren op de maat van de muziek."

Saskia Weerstand: "De Jeugd van Tegenwoordig staat al meer dan tien jaar aan de top van de festivalacts. De band blijft een must-see en zorgt gegarandeerd voor een feest".

Joram Kaat: "Over die gasten van The Dirty Daddies hoor ik alleen maar goede verhalen. Ze schijnen er een enorme show van te maken. Dat moet ik nu echt eens gaan ondervinden. Op Solar ga ik ze checken".

Maar dit zijn niet de enige acts die Sander, Saskia en Joram gaan bekijken op Solar. In de Festivaldagboek-app hebben ze aangegeven waar ze allemaal naar toe gaan, kijk hieronder maar. Gebruik jij het festivaldagboek nog niet? Met de app ontdek en verzamel je het beste van jouw festivalzomer. Bekijk hier hoe hij werkt of download de app hier.

Ster advertentie
Ster advertentie