3FM nieuws

Fergie bedrogen door man

  1. Nieuwschevron right
  2. Fergie bedrogen door man
Fergie, de zangeres van de Black Eyed Peas, zit in een huwelijkscrisis. Haar man ging schijnbaar vreemd met een stripper in GeorgiaJosh Duhamel, de man van Black Eyed Peas zangeres Fergie en acteur in de serie Las Vegas, lijkt volgens de National Enquirer, niet erg veel waarde te hechten aan zijn eeuwige trouw.

Tijdens een verblijf in Georgia hobbelde hij een stripclub binnen en liet zich verleiden door de exotische danseres Nicole Forrester.

Where Is The Love

Nadat de dame in kwestie, samen met een collegaatje, haar lovely ladylumps voor meneer Fergie had ontbloot, verlangde hij naar meer en vroeg haar om haar telefoonnummer. Een paar dagen later trok hij de stoute schoenen aan vroeg haar naar zijn hotelkamer te komen.

Let's Get It Started In Here

Daar had Josh al een tijdje het gevoel dat tonight a good night ging worden en toen er op de deur werd geklopt, werd zijn vermoeden bevestigd. Volgens Nicole heeft het tweetal daar een met seks doorspekte nacht gehad.

Stem op Fergie en Josh voor 'Beste Bruiloft'

Op de website van Fergie is nog geen reactie gegeven (je kan er zelfs je stem nog uitbrengen op hun huwelijk in een wedstrijd voor de beste bruiloft), maar je kan je voorstellen dat er voor Josh een tijd van 'Boom Boom Pow' aangebroken is.

>> Lees meer over de Black Eyed Peas
Ster advertentie
Ster advertentie