3FM nieuws

CHVRCHES is boos op Marshmello

  1. Nieuwschevron right
  2. CHVRCHES is boos op Marshmello

CHVRCHES is op zijn zachtst gezegd not amused met de nieuwe samenwerking van Marshmello. De band bracht eerder dit jaar zelf een nummer uit met de DJ en is nu boos op hem door zijn nieuwe track met Chris Brown en Tyga. Check het statement van de band hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Boos

Het Schotse trio zegt dat ze erg teleurgesteld en in de war zijn van 'Light It Up' waarin Tyga ook een aandeel heeft. "We like and respect Mello as a person, but working with people who are abusers enables, excuses and ultimately tacitly endorses that behaviour. That is not something we can or will stand behind." Marshmello zelf heeft nog niet gereageerd op het bericht van de band.

Op het statement kreeg de band veel negatieve reacties van de fans van Marshmello en Chris Brown. Frontvrouw Lauren deelde een paar reacties waarbij de band irrelevant werd genoemd en als 'flop' wordt bestempeld. De band en de DJ werkten samen op de track 'Here With Me' dat vorige maand verscheen. "Angry men on the internet can call me al the names they want. Peace out, internet. Tomorrow is a brand new day", sluit de zangeres af.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tyga & Chris Brown

De kritiek van CHVRCHES komt voort uit het feit dat Chris Brown in 2009 zijn - toenmalige - vriendin Rihanna fysiek mishandelde. Tyga werd ervan beschuldigd dat hij sexueel getinte berichten stuurde naar een meisje van 14-jaar oud. Volgens het management van de rapper zouden de berichten gaan over een eventuele samenwerking tussen de twee.

Ster advertentie
Ster advertentie