3FM nieuws

Dit is de videoclip van 'Oesters en Champagne' van Teske

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is de videoclip van 'Oesters en Champagne' van Teske

Niet veel mensen komen weg met het laten rijmen van Willem-Alexander op champagne en dat weer op Kim & Kanye (uitgesproken als Kanjè). Teske wel. Zonder over het randje van Micks Rijmwoordenboek te gaan, zet ze een supersterk popnummer neer dat je na een keer horen never nooit meer loslaat. En dat is positief!

Primeur van 'Oesters & Champagne'

Domien draaide de track gisterochtend als allereerste. Dat maakte de cirkel rond, aangezien Teske twee jaar geleden als beroemde YouTuber maar voor het radiopubliek nog onbekende artiest haar eerste radio-optreden deed bij diezelfde Domien.

YouTube of Muziek?

Fulltime YouTuben doet ze natuurlijk nog steeds, al moeten haar video's soms wel ruimte maken voor haar tweede passie: muziek. Een passie die soms haar eerste liefde overschaduwt.

"YouTube staat nu soms wel echt op een lager pitje. Ik merk dat mijn focus meer naar mijn muziek gaat. Dat is nieuw en spannend." - Teske

Luister het gesprek hier terug

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Na het draaien van de track stroomden de app'jes binnen. "Wat een oorwurm van een plaat," was één van de opmerkingen en beter kunnen wij het eigenlijk zelf niet verwoorden. Je betrapt jezelf er de komende weken vast en zeker op dat je dit enorm catchy liedje aan het meezingen bent terwijl je in de supermarkt staat. Wacht maar af.

Waar gaat het liedje over?

Teske vertelt dat ze een schets wilde maken van een relatie die totaal niet werk en niet lekker in elkaar zit. Maar dan wel met een grappige twist.

"Als ik elke keer geld zou krijgen als je me iets flikt dan zou ik zo rijk zijn dat ik kan ontbijten met oesters en champagne." - Teske

'Oesters en Champagne' is de single van een nieuwe EP die vanaf nu uit is.

Meer Teske en 3FM:

>> Teske op de line-up van het 3FM Awards Festival
>> Goud voor Teske en Mr. Polska!
>> Teske covert Ronnie Flex & Mr. Polska

Ster advertentie
Ster advertentie