3FM nieuws

Kijk terug: 3FM Talent Klangstof bij DWDD

  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk terug: 3FM Talent Klangstof bij DWDD

Als allereerste Nederlandse band ooit staat Klangstof op het Amerikaanse festival der festivals Coachella. Daarmee staat de band op dezelfde festivalposter als Kendrick Lamar, Radiohead en Lady Gaga, en da's best wel een dingetje. Vlak voor hun vertrek naar Amerika bracht de kersverse 3FM Talent een bezoek aan De Wereld Draait Door.

Klangstof en 3FM op Coachella

Een aantal maanden geleden sloot Klangstof een platendeal met een Amerikaans label, dat vervolgens beloofde dat de band dit jaar zeker op Coachella zou spelen. Grote woorden, dacht frontman Koen van de Wardt, maar ze werden wel waargemaakt! Van de Wardt: "Het is altijd afwachten of die mensen (van het label, red.) praatjes maken of het echt voor elkaar krijgen. Ik geloofde het eerst niet toen ze belden over Coachella, maar nu is het écht zo!"

Klangstof gaat speciaal voor 3FM vloggen vanaf Coachella. Het eerste weekend laten zij zien hoe het eraan toegaat rondom hun optreden. Het tweede weekend zal 3FM-dj Angelique Houtveen de vlogcamera overnemen en een andere kant van Coachella laten zien. Optredens van Kendrick Lamar, Lorde, The xx en nog heel veel meer. Genoeg om naar uit te kijken dus!

De minuut van Klangstof bij DWDD

Klangstof speelde de track 'We Are Your Receiver', waarmee ze in april ook 3FM Talent zijn.

En voor dat de uitzending begon, speelden ze 'm ook nog even in zijn geheel. Wel zo prettig.

Ster advertentie
Ster advertentie