3FM nieuws

Deja verliest een weddenschap en laat tattoo van ABBA zetten

  1. Nieuwschevron right
  2. Deja verliest een weddenschap en laat tattoo van ABBA zetten

Een beetje opscheppen doen we allemaal wel eens, maar soms is het verstandiger om iets langer na te denken als je een weddenschap afsluit. Dit moet de 20-jarige Deja uit Amsterdam gedacht hebben toen ze naar de tattooshop liep.

Afgelopen week belde Sander met Deja. Op de radio vertelde ze het opmerkelijke verhaal over haar nieuwe tattoo. Deja staat bij haar vriendengroep bekend als dé ABBA fan. Ze besluit om met haar vriendin Susan wat te drinken in Amsterdam. Het is gezellig en de drankjes gaan er soepel in. De meiden hebben het over ABBA en Deja flapt er iets uit dat ze niet snel zal vergeten..

'MAMA MIA'

"Susan en ik houden altijd weddenschappen met elkaar en wij komen deze ook na, wat het ook is. In een opschepperig bui zeg ik dat ik alle lyrics weet van 'Mama Mia'. Susan voelt een uitdaging aankomen en zegt dat wanneer ik de tekst niet foutloos meezing, zij een tatoeage voor mij uitkiest. Oke easy, let's go! Toch heb ik de tekst fout gezongen en krijgt het logo van ABBA een eeuwig plekje op mijn huid."

ZO GEZEGD, ZO GEDAAN

Dat Deja een vrouw van haar woord is bewijst ze wel wanneer ze de volgende dag naar Hanky Panky loopt, de tattooshop van Henk Shiffmacher.

GEEN SPIJT

Tja, alcohol zorgt er vaak voor dat je na een paar drankjes het nét niet helemaal meer weet. "Ik heb de weddenschap verloren omdat ik al wat drankjes op had. Ik denk dat als ik nuchter was geweest dat ik het wel gehaald zou hebben." Toch heeft ze geen spijt van de tattoo: "in het begin vond ik het best wel heavy, maar hij zit op mijn enkel en je ziet het niet vaak. Mijn vrienden en mijn moeder vinden het supertof en ik ben er nu ook blij mee."

Ster advertentie
Ster advertentie