3FM nieuws

340 euro voor selfie met Louis Tomlinson van One Direction

  1. Nieuwschevron right
  2. 340 euro voor selfie met Louis Tomlinson van One Direction

One Direction treedt dinsdagavond 24 juni op in de Amsterdam ArenA. Selfie met een van de jongens? Dat kan, voor 340 euro.

One Direction staat dinsdagavond 24 juni in de Amsterdam ArenA. Het concert begint om 20.00 uur, maar de gillende tienermeisjes staan al vanaf 's ochtends vroeg voor de deur! Uiteraard om de allerbeste plek in de zaal te bemachtigen. Met telefoon in de aanslag!

#Selfie met One Direction

Louis Tomlinson van One Direction heeft een aparte manier gevonden om geld in te zamelen voor de voetbalclub die hij onlangs kocht. Voor 300 pond (ongeveer 340 euro) mag je met Louis een selfie maken. In onderstaande video legt Louis haarfijn uit wat zijn beweegredenen zijn voor deze actie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

One Direction-lid wil voetbalclub naar hoger niveau tillen

Louis en zijn zakenpartner John Ryan willen in totaal 2 miljoen pond (2,5 miljoen euro) bij elkaar halen om de Engelse voetbalclub Doncaster Rovers naar een hoger niveau te tillen. Behalve een selfie kun je ook op de foto met de zanger en het eerste team van de voetbalclub. Dit kost 625 euro. En voor een wedstrijd waar Louis aan meedoet, moeten geïnteresseerden 12.500 euro betalen.

>> Hier meer informatie over het project van Louis Tomlinson

Louis Tomlinson speelde bij Doncaster Rovers

Louis Tomlinson heeft zelf als kind bij de Doncaster Rovers gevoetbald. De club degradeerde afgelopen seizoen uit de Championship en speelt komend seizoen in League One, het derde Engelse niveau.

Ster advertentie
Ster advertentie