3FM nieuws

Sander fixt vaderdagcadeau voor zoon Bono op Pinkpop

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Sander fixt vaderdagcadeau voor zoon Bono op Pinkpop

Zo vader, zo zoon! Muzikaal talent stroomt door de aderen in de familie Hewson. Elijah Hewson, zoon van Bono, is namelijk flink aan de weg aan het timmeren met zijn band Inhaler. Vlak voor hun optreden op Pinkpop, sprak 3FM-dj Sander de bandleden. En laat het nu toevallig nét Vaderdag zijn.

Quote

"Handig! Nu hoef ik geen Vaderdagcadeau meer te kopen"

Elijah Hewson (zoon Bono)

Pinkpop 1981

De frontman van Inhaler zal er inmiddels gek van worden, maar hij heeft nou eenmaal ook een enorm legendarische man als vader. Elijah vult de schoenen van zijn vader met het optreden op Pinkpop, U2 heeft er namelijk meermaals gestaan. Zo ook in 1981, waar 3FM de poster van opduikelde voor het interview. Een vrij iconische poster, waar U2 toen nog ergens onderaan de line-up bungelde:

foto: Pinkpop

Pinkpop 1981

Ter ere van Vaderdag, overhandigde Sander de poster aan Elijah. Wat voor hem wel handig uitkwam, nu hoeft hij geen cadeau meer voor zijn vader te komen. Check het hele fragment hier:

Inhaler

In korte tijd is Inhaler flink gegroeid in populariteit, momenteel tourt de band met Kings of Leon en in de zomer delen ze ook nog het podium met Arctic Monkeys. Niet de minste namen! En niet gek dus, dat ze een mooie plek weten te bemachtigen op de line-up van Pinkpop en hier op de zondag de tent plat speelde.

Ster advertentie
Ster advertentie