3FM nieuws

‘Impossible (Orchestral Version)’ op #1 in de 3FM Top 1003 van deze Eeuw

foto: Nathan Reindsfoto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. ‘Impossible (Orchestral Version)’ op #1 in de 3FM Top 1003 van deze Eeuw

Afgelopen twee weken stond 3FM in het teken van de Top 1003 van deze Eeuw, dé lijst met de lekkerste classics van deze eeuw en de meest relevante tracks van nu, gekozen door jullie. Nadat ‘Impossible’ van Nothing But Thieves eind juli al verkozen werd tot de allerbeste 3FM Megahit ooit, is de Orchestral Version nu volgens jullie het allerbeste nummer van deze eeuw.

Orchestral Version

In tegenstelling tot de rest van de nummers op het album Moral Panic uit 2020 heeft ‘Impossible’ een totaal andere insteek. Het nummer draait niet om de angst en verwarring over wat er op deze planeet gebeurt, maar geeft juist hoop. “Het was een moment van opluchting dat zowel wij als het album nodig hadden.” aldus Nothing But Thieves.

'Impossible (Orchestral Version)' is een speciale uitvoering van de track mét orkest. Hij is opgenomen in de legendarische Abbey Road Studios, bekend van The Beatles en hun gelijknamige album. Luister de versie hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Succes

Nothing But Thieves is dé 20s band volgens de 3FM luisteraars. Ze staan 10x in de Top 1003 van deze Eeuw, waarvan 6x in de Top 100! Naast 'Impossible (Orchestral Version)' staat ook 'Amsterdam' in de Top 10. In deze lijst stond 'Impossible (Orchestral Version)’ in 2022 nog op #7, in 2021 op #2, in 2020 op #19. Ook in de Top 2000 doet de track het goed. In 2022 stond hij op #77, in 2021 op #92 en in 2020 op #180. Een groot succes dus!

De vijfkoppige band uit Southend-on-Sea, Engeland, met frontman Conor Mason, speelde dit jaar onder andere op Lowlands, Sziget en Pukkelpop. In 2024 doen ze twee uitverkochte shows in de Ziggo Dome, waar ze in 2022 ook al stonden. Datzelfde jaar kon je Nothing But Thieves ook spotten in Doornroosje, Oosterpoort en op Pinkpop.

Waarom hebben jullie gestemd?

Dit is wat een aantal luisteraars en 3FM-dj Olivier te zeggen hebben over 'Impossible Orchestral Version)’:

Quote

Hoe kan het ook anders? Nothing But Thieves wéér op koppositie in een lijst! De band weet je altijd weer te raken met hun emotionele rock, en al helemaal in deze kippenvel-opwekkende orkestversie.

3FM-dj Olivier Bakker
Quote

Muzikaal en powerful.

Ronald Heijmans
Quote

Dit is gewoon zo'n mooi nummer!

Ruby Spee
Quote

Ik heb Nothing but Thieves vorig jaar voor het eerst live gezien en werd compleet weggeblazen door hun performance. Met name de afsluiter 'Impossible' was fenomenaal!

Bart van de Griendt
Quote

Wat stem geluid, waanzinnig!

M. Sijben

Check hier de rest van de lijst.

Ster advertentie
Ster advertentie