3FM nieuws
NTR

Dit was Internationale Esma-dag met Roxy Dekker bij 3FM!

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was Internationale Esma-dag met Roxy Dekker bij 3FM!

Gisteren was Roxy Dekker co-host bij Vera On Track. Ze koos een uur lang de muziek op 3FM. Samen met 3FM-dj Vera keek Roxy naar al het moois dat ze het afgelopen jaar al bereikt heeft: twee knallers van hits, een Edison-nominatie en twee 3FM Award-nominaties. Hoog tijd dus om dat te vieren met een een uur lang Roxy's favoriete muziek en verse espresso martini's!

Vorig jaar, tijdens Pride, zong Roxy Dekker haar toen nog gloednieuwe liedje 'Anne-Fleur Vakantie' op het feestje van de Lesbische Liga. Nu is Roxy terug bij 3FM-dj Vera. Samen riepen ze 24 februari uit tot Internationale Esma-dag, met natuurlijk vers geshakete Esma’s in de studio. Roxy koos een uur lang de muziek op 3FM. Ze vertelt over haar favoriete artiesten zoals Suzan & Freek en Bankzitters. Ze deelt ook haar liefde voor Amsterdamse volksmuziek en hoe ze zich voorbereidt op de 3FM Awards.

Muziek op één

Een muzikale carrière is heel haar leven al het grote doel van Roxy Dekker. Dat haar grote droom nu ook echt uitkomt, vindt ze heel bijzonder. Zo vinden ook haar beste vriendinnen en dus verrasten ze haar met alleen maar lieve woorden. "Wij konden al aan tweejarige Roxy zien dat ze hiervoor gemaakt is", vertelt een van haar beste vriendinnen in een audio-appje. Roxy zingt al zolang ze kan praten. Als kind voerde ze optredens op voor haar vrienden en familie. "Ik had altijd muziek op een en dat lukt gewoon nu. Als ik ander werk zou moeten bedenken, zei ik meteen: nee, het wordt gewoon zingen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Roxy Dekker op de 3FM Awards

Roxy is genomineerd in de categorie 'beste nieuwkomer' en met 'Satisfyer' voor 'beste liedje'. Je kan hier stemmen op Roxy. Met jouw stem maak je kans op een kaartje voor de uitverkochte 3FM Awards op 21 maart. Stem op jouw favoriet en wees bij de awardshow en optredens van o.a DI-RECT en Roxy Dekker in Paard in Den Haag.

Vera On Track

Vera Siemons presenteert elke zaterdag- en zondagavond het programma Vera On Track op NPO 3FM, van 19:00​​​ uur tot 22:00​ uur. Luister voor de beste nieuwe muziek, het laatste festivalnieuws en interviews die je een kijkje achter de schermen geven van je favoriete festivals en artiesten!

Ster advertentie
Ster advertentie