3FM nieuws

Pim Fortuyn...een jaar later

  1. Nieuwschevron right
  2. Pim Fortuyn...een jaar later
Vandaag een jaar geleden werd Pim Fortuyn voor de deur van 3FM doodgeschoten. Hij was zojuist te gast geweest in het 3FM middagprogramma Ruuddewild.nl. Vandaag kijken Ruud en Jeroen en hun teamleden terug. Het team van Ruuddewild.nl zendt vandaag niet uit in de 3FM studio, maar vanuit de bar bij BNN. Daar maken zij 'gewoon' een programma, maar kijken wel met 3FM betrokkenen terug op 6 mei 2002. Op de parkeerplaats van 3FM vindt om 18 uur een speciale herdenking plaats voor genodigden, vrienden en bekenden van Pim Fortuyn. Een klein aantal andere belangstellenden mag de herdenking volgen via videoschermen op een andere plek op het mediapark. Ook in Rotterdam vindt een herdenking plaats.

Heb je een boodschap voor Ruud, Jeroen of Sander, of wil je gewoon je gevoel bij deze dag kwijt, de 3FM mailbox staat altijd open.

Vanavond zijn verschillende specials over Pim Fortuyn op televisie en radio. Zie voor een overzicht de speciale pagina op omroep.nl

Pim Fortuyn was 6 mei, vlak voor zijn dood, te gast in het programma Ruuddewild.nl.

Tijdens deze twee uur durende uitzending sprak hij openhartig met Ruud, Sander en Jeroen over zijn politieke en persoonlijke opvattingen. Een aantal fragmenten van deze uitzending kun je terugluisteren in een speciale samenvatting van dit programma.

Aantrekkelijk Alcohol
Bijbel Familie Fortuyn
God Hoe Oud
Huishouden Ik Heb Er Zin An
Premier Stropdas
Vloeken Wie Is Pim
Ster advertentie
Ster advertentie