3FM nieuws

Yous en Yay spreken Guus Meeuwis in podcast 'New Emotions'

foto: Yous & Yay
  1. Nieuwschevron right
  2. Yous en Yay spreken Guus Meeuwis in podcast 'New Emotions'

In hun podcast New Emotions hebben Yousef Gnaoui (Yous), ook wel bekend als rapper Sef en Pepijn Lanen, ook wel bekend als Faberyayo (Yay) deze week de enige echte, tweevoudige Waku-Waku winnaar Guus Meeuwis te gast. De mannen praten over zijn wervelwind doorbraak, het verloop van zijn carrière, behoeftes als artiest, het hebben van schrijversblok en de invloed van radio op de muziek industrie.

Ter ontspanning

Wat niet veel mensen weten van de Brabantse zanger, is dat hij enorm van koken houdt. Als hij niet op het podium staat, is hij het liefst aan het experimenteren in de keuken, wat soms leidt tot ontzet bij zijn verloofde Manon. Zo vertelt hij: "Ik krijg altijd op mijn kop van Manon dat ik niet moet experimenteren als mensen langskomen. Als er mensen komen moet ik iets maken wat ik al minstens een keer gemaakt hebt, dan ben ik safe."

Luister hier de hele aflevering:

#59 - Yous & Yay & Guus Meeuwis - Yous & Yay: New Emotions

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Even over iets anders. Wist je het al? Dit jaar komt het Glazen Huis weer terug.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Over Het Vergeten Kind


Ster advertentie
Ster advertentie