3FM nieuws

Dit was de 3FM Linecheck

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit was de 3FM Linecheck

Na 6 bloedstollende dagen is de winnaar eindelijk bekend! Na 138 en 17 minuten aan de lijn te hangen, wint Jasper en daarmee mag hij met zijn schoonfamilie naar de 3FM Mega Exclusive met Mumford & Sons.

Het spel is simpel: diegene die maandagochtend het langste aan de lijn hangt, wint een privé-optreden van de Britse folk-rockband. 3FM-DJ Sander trapte de actie dinsdag af met een drietal kandidaten die vol zelfvertrouwen het spel in gingen. Al snel bleek de eerste dag een veldslag te worden waarbij de ene na de andere kandidaat sneuvelde. Check alle hoogtepunten van de Linecheck dag één hier en ontdek hoe de eerste kandidaten opgaven of afhaakten.

Dit was de 3FM Linecheck

De eerste dag kende al direct een survivor: de 19-jarige Jasper uit het Zeeuwse Groede. Hij zit vol motivatie om de 3FM Mega Exclusive te winnen, want hij doet mee voor zijn schoonfamilie die een zware tijd achter de rug heeft. Maar makkelijk is het niet.

Maar er zijn meer kapers op de kust voor de plek van Jasper, want al snel komt diehard fan Diederik in het spel. Hij is lid van een speciale appgroep vol met Mumford & Sons-fans die er alles aan doen om oog in oog te staan met hun helden.

Op de derde dag is ook de Brabantse Sanne uit Vlierden in de race voor de prijs. Regelrecht uit haar nachtdienst stapte ze in het spel en deed dat voor 49 uur toen ze ineens afviel.

Na meer dan 40 uur aan de lijn te hebben gehangen, valt de verbinding met Diederik helaas toch weg. Geen goed idee om het OV in te gaan? Hij wordt opgevolgd door René (29) en Yannick (18) die het helaas allebei niet lang (genoeg) volhouden. Het stokje is nu doorgegeven aan Marleen (32), die er vol voor gaat!

De kandidaten zijn op de goede weg, maar hebben nog een hele lange weg te gaan om kans te maken op de 3FM Mega Exclusive met Mumford and Sons. Volg de laatste paar dagen van de Linecheck via 3FM.nl!

Marleen is ook redelijk snel weg, daarna volgt Chantal en die op haar beurt wegvalt en een plek maakt voor Yvonne.

Yvonne

De laatste uren

Nog maar heel even en dan weten we wie de winnaar is van de 3FM Linecheck. Jasper laat weten hoe hij zo ver is gekomen.

Nog heel even. Jasper hangt al sinds dinsdag 14:00 uur en heeft net zijn aller laatste nacht gehad.

Koploper

Jasper was maandagochtend degene die het langst aan de lijn hangt. Hij heeft ook een hele bijzondere reden om deze wedstrijd te doen en put daar enorm veel motivatie en uithoudingsvermogen uit. 3FM ging bij hem op bezoek.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Maar ook Yvonne en Mandy waren er nog!

En het finalespel moest nog gespeeld worden. En die is doorslaggevend, want geef je een verkeerd antwoord? Dan vlieg je gelijk van de lijn! Alles kon nog gebeuren en iedereen kon op dit moment nog winnen.

Jasper gaat er vandoor met de winst

En na 138 uur aan de lijn is het dan eindelijk tijd om op te hangen, maar dat is best nog wel even een momentje. Dit zijn de laatste woorden van Jasper.

Maar Yvonne en Mandy gunnen hem dat van harte

Na 14 en 43 uur aan de lijn, hadden ze natuurlijk zelf graag willen winnen. Helaas lukte dat nét niet, maar ze waren natuurlijk heel blij voor Jasper. Yvonne:"Gefeliciteerd met je privé-optreden. Ik hoop dat je echt gaat genieten met je schoonfamilie, want je hebt het echt verdiend."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie