3FM nieuws

'Pressure' van Muse is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Pressure' van Muse is 3FM Megahit

'Pressure' van Muse is deze week de 3FM Megahit. En wat voor één! In de nieuwe single zingt Muse over de druk die ze voelen om een harde rockplaat te maken... in een harde rockplaat!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pressure

'Pressure' gaat dus over de druk die de band voelt door de verwachtingen van het publiek. Na de laatste single 'Something Human' kwam er veel commentaar over de nieuwe cleane en poppy geluid. Als reactie hierop hebben de mannen van Muse weer een ouderwetse Muse ragger geschreven. Matt Bellamy heeft al laten vallen dat dit waarschijnlijk de laatste single zal zijn voor de release van het nieuwe album 'Simulation Theory'. Dit belooft een album te worden met veel vernieuwde Muse, maar gelukkig ook nog de oude Muse. Kom maar door!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vers van de pers

Mark+Rámon hadden de primeur van de nieuwe single in hun middagshow, maar de plaat nog niet eens ontvangen. Gelukkig kwam daar net op tijd de .wav file in hun mailbox!

Ook tof: Muse maakte meteen maar even bekend dat ze in 2019 in het Goffertpark in Nijmegen staan. De datum is nog niet bekend.

Ster advertentie
Ster advertentie