3FM nieuws

Sevn Alias dropt nieuwe video voor 'Qifesh'

  1. Nieuwschevron right
  2. Sevn Alias dropt nieuwe video voor 'Qifesh'

Sevn Alias heeft een super dikke nieuwe video gedropt bij zijn laatste nummer 'Qifesh'. De clip is gemaakt in samenwerking met Rotterdam Airlines, die genomineerd zijn voor een 3FM Award in de categorie 'Beste Album'.

Chicks, money en billen

De nieuwe clip van Sevn (die je waarschijnlijk wel kent van 'Gass'), zit vol met chicks, geld, billen en hele vette kleding met 'Qifesh' erop. En dat laatste is niet zomaar, Qifesh is namelijk een merk. Die Qifesh x Sevn Alias truien uit de clip kun je dus gewoon shoppen. VET!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rotterdam Airlines

Rotterdam Airlines is de platenmaatschappij waar Sevn Alias bij zit. De groep is sinds 2009 snel uitgegroeid tot een grote naam in de Nederlandse hiphopscene. Onder andere Jairzinho, FMG en dus Sevn Alias maken muziek onder Rotterdam Airlines.

3FM Awards

Op 17 april vindt het 3FM Awards Festival plaats. Het platenlabel van Sevn Alias, Rotterdam Airlines, maakt ook kans op een 3FM Award. Stemmen op Rotterdam Airlines kan hierrrr. Wil je erbij zijn en als je namen als Fresku, Broederliefde en Jonna Fraser live zien, dan kun je hier kaartjes kopen.

Ster advertentie
Ster advertentie