3FM nieuws

Rotterdam Airlines trekt zich op aan Sevn Alias

  1. Nieuwschevron right
  2. Rotterdam Airlines trekt zich op aan Sevn Alias

Als een komeet schiet rapper Sevn Alias dit jaar omhoog. Elk festival wil hem hebben, tot Pinkpop aan toe, en de twee mixtapes die hij dit jaar uitbracht doen het goed op Spotify. Die tapes komen niet uit bij Top Notch of Noahs Ark.

Rotterdam Airlines

Nee, de tapes komen uit via Rotterdam Airlines. "Eigenlijk heel simpel," zegt Luciano Winter, een van de twee oprichters. "Wij vlogen veel en we kwamen uit Rotterdam. Rotterdam Airlines dus." Luciano begon Rotterdam Airlines al zes jaar geleden met zijn broer Jairzinho, toen nog ‘gewoon’ als vriendengroep uit Rotterdam Blaak.

Geen No Go Zone aan de rand van de stad, maar gewoon middenin het centrum. "Er wonen hier vooral witte werkende mensen," zegt Luciano, die muziekmanager wilde worden. Zijn broer vertegenwoordigt de creatieve kant van de familie. Hij is niet alleen zelf rapper (en ook te horen op Gate 16), maar ook acteur. "Ik organiseerde op dat moment ook kleine evenementen. Ik zei: laten we samen iets beginnen. Vanaf dat moment is het gaan lopen, steeds meer vrienden sloten zich aan."

>> Lees hier het hele interview

Ster advertentie
Ster advertentie