3FM nieuws

Sluit het decennium af met de Jaren 10-Daagse op 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Sluit het decennium af met de Jaren 10-Daagse op 3FM

Tussen 20 en 29 november blikt 3FM terug op het afgelopen decennium met de Jaren 10-daagse. Elke dag behandelen we een ander jaar en elke keer dat de klok 00:00 uur slaat, vieren we nieuwjaar! Champagne, anyone?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De ultieme throwback, 10 dagen lang

Wat luisterden we ook alweer? Wat droegen we? En wat waren de belangrijkste gebeurtenissen uit de afgelopen tien jaar? In de hele programmering wordt er aandacht besteed aan het decennium waar we bijna afscheid van nemen.

Zo gaat Sander in de ochtendshow 3FM Talents covers uit 2010-2019 laten spelen en toveren Mark + Rámon de beste Mama Appelsapjes uit dat jaar tevoorschijn. Daar kun je op stemmen en aan het eind van de 10-daagse wordt bepaald welke Mama Appelsap nou écht de beste is!

In 3voor12 Radio is er aandacht voor de winnaars van de 3voor12 Award én de 3voor12 Song Van Het Jaar uit het afgelopen decennium. Op vrijdag 29 november sluit Mike Mago de Jaren 10-daagse af met een eindejaarsmix, waar écht alle pareltjes in langskomen.

We starten dinsdag- op woensdagnacht om 00:00 uur in de show van Kevin van Arnhem, dus tune in via de 3FM App, 3FM.nl/live of je radio!

Ster advertentie
Ster advertentie