3FM nieuws

Maan doet het 'Stiekem' met Goldband in de 3FM Live Box

foto: still uit het optreden
  1. Nieuwschevron right
  2. Maan doet het 'Stiekem' met Goldband in de 3FM Live Box

Nadat deze zomer bekend werd dat Maan en Goldband's Karel een setje zijn, hebben de twee Nederlandse hit-machines de handen ineen geslagen voor een samenwerking. En wat voor één! In het nieuwe nummer 'Stiekem' verlangt Maan naar de Haagse jongens van Goldband en dat heeft heel erg goed uitgepakt. Zo bewijzen ze in de 3FM Live Box waar de twee popsensaties een indrukwekkend optreden neerzetten van de nieuwe 3FM Megahit.

Het nummer gaat over een geheime spanning tussen twee mensen en het verlangen naar elkaar. ‘Stiekem ben ik met je bezig, niemand die komt het te weten’, zingt Maan flirterig in de nieuwe synthpop-hit. Het nummer wordt visueel bijgestaan met een coole videoclip van de hand van regisseur/alleskunner Véras Fawaz. Daarin neemt Maan de roddelpers en de juicekanalen op de hak die hun neus iets te diep in Maan's privéleven duwen (en zo de relatie van Maan en Goldenband-boy Karel eigenhandig outten).

Liefdesverhaal

Het nieuwe liefdesverhaal tussen Maan en Goldband is ontstaan bij 3FM. "Ik ben echt heel erg blij dat we samen een liedje hebben. Vorig jaar heb ik de boys ontmoet tijdens de 3FM Awards en toen zijn we maatjes geworden."

Een samenwerking met Goldband stond hoog op het lijstje, zo laat Maan weten aan Rob en Wijnand tijdens de Ochtendshow: "Op dat moment was ik bezig met het maken van mijn nieuwe album en ik wilde ze heel graag op de plaat hebben. Ik ben ook echt fan van ze, zo vet en zo eigen in wat ze doen. Juist omdat de samenwerking zo onverwacht is, vind ik het leuk. Gelukkig wilde de jongens dat ook. Dus toen zijn we samen de studio ingedoken en is het liedje ontstaan." Ook live klinkt de 3FM Megahit van deze week heerlijk! Het resultaat kan je hier checken:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Naar De Maan'

Maan is goed op pad en heeft inmiddels een tweede samenwerking met een grote Nederlands band te pakken. Eerder bracht ze met De Jeugd van Tegenwoordig de track 'Naar De Maan' uit. De nieuwe single 'Stiekem' wordt toegevoegd aan het album Leven dat Maan onlangs heeft uitgebracht.

Koningen van de festivalzomer

De Haagse popsensatie Goldband, bestaande uit drie ex-stukadoors Karel, Milo en Boaz, was dé festival act deze zomer. Zo braken ze vakkundig de podia van Lowlands, Pukkelpop, Down the Rabbit Hole, Rock Werchter en Appelpop af en verkochten ze binnen no-time 3x de AFAS live uit.

Ster advertentie
Ster advertentie