3FM nieuws

Radiostation draait alleen nog maar Beyoncé

  1. Nieuwschevron right
  2. Radiostation draait alleen nog maar Beyoncé

Fans springen een gat in de lucht springen bij het horen van dit nieuws. Een radiostation in Houston draait alleen nog maar non-stop Beyoncé-nummers.

Geen nieuwsberichten, geen verkeersinformatie en geen weersvoorspellingen meer voor de luisteraars van radiostation News92 FM in het Amerikaanse Houston. Van nu af aan wordt er niet meer ingegaan op de dagelijkse actualiteit, maar wordt er alleen nog maar muziek gedraaid van Beyoncé. Fans worden op Twitter helemaal wild!

Financiële problemen

Het besluit om de nieuwsredactie van 47 man te ontslaan en zich helemaal te focussen op de muziek van Beyoncé, kwam na drie jaar vol met slechte luistercijfers en financiële problemen. In een verklaring op hun website schrijft het radiostation: "Helaas is er op de markt geen plaats meer voor nieuwsradio, maar ieder van jullie motiveerde ons elke dag weer om een hoogwaardig nieuwsprogramma te maken. Samen hebben we geschiedenis geschreven."

B92FM

De zender heeft de naam veranderd in B92FM, waarbij de B natuurlijk staat voor Beyoncé. Het besluit om alleen nog maar muziek van Queen B te draaien was simpel: Houston is de geboorteplaats van Beyoncé. Yashima Azilove, medewerker van het station, vertelde aan abc12.com: "We kennen urban radio. We zijn in Houston, het lijkt op een winnende combinatie."

Ster advertentie
Ster advertentie