3FM nieuws

3FM live vanuit de Tolhuistuin tijdens ADE

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM live vanuit de Tolhuistuin tijdens ADE

Deze week is het weer tijd voor het grootste dance-festijn van het jaar: Amsterdam Dance Event! Aankomend weekend staat 3FM dan ook geheel in het teken van ADE waarbij op vrijdag- en zaterdagavond de AvondVrijdagShow, 3voor12 Radio, Vera On Track en The Beat live vanuit de 3FM-studio in De Tolhuistuin in Amsterdam te horen zijn. Bekende dj’s als Darude, Coloray, Jungle by Night, Oguz, Ineffekt en Gigola komen langs voor interviews en unieke livesessies.

Interviews en unieke livesessies

3FM-dj’s Jamie Reuter en Olivier Bakker trappen op vrijdagavond af met de AvondVrijdagShow. Zij ontvangen Darude, bekend van de monsterhit Sandstorm, en Jungle by Night in de 3FM-studio voor exclusieve livesessies. Tijdens 3voor12 Radio ontvangt Eva Koreman diverse gasten, waaronder de Nederlandse techno-dj OGUZ, die ook live in de studio een set laat horen. 3FM-dj Andres Odijk sluit de vrijdagavond af met een special volledig gewijd aan Drum & Bass, tussen 01.00 en 02.00 uur op 3FM.

Op zaterdagavond spreekt Vera Siemons onder meer Ineffekt in haar programma Vera On Track. 3FM-dj Justin Verkijk ontvangt in The Beat dj’s Gigola, Coloray, Christiaan MacDonald, Indira Paganotto en Jeans.

Alle interviews en livesessies zijn te horen op 3FM, NPO Luister en te zien via 3FM.nl/live.

Uitzendtijden

Bekijk het volledige programma van het ADE-weekend op 3FM hieronder:

Vrijdag 20 oktober
19.00 tot 22.00 uur – Olivier Bakker en Jamie Reuter met AvondVrijdagShow (PowNed)
22.00 tot 01.00 uur – Eva Koreman met 3voor12 Radio (VPRO)
01.00 tot 02.00 uur – Andres Odijk met Drum & Bass Special (KRO-NCRV)

Zaterdag 21 oktober
19.00 tot 22.00 uur – Vera Siemons met Vera On Track (NTR)
22.00 tot 01.00 uur – Justin Verkijk met The Beat (NTR)

Alle live sets terugkijken? Dat kan hier!

Lancering TikTok-kanaal & nieuwe podcast

Ook op TikTok word je op sleeptouw genomen tijdens ADE op het nieuwe kanaal In The Beat Of The Moment van Justin Verkijk! Na het evenement blijft dit dé plek voor al het nieuws over elektronische muziek en de clubcultuur in Nederland.

Even rustig bijkomen op de bank na ADE maar toch in de clubsfeer blijven hangen? In Als Muren Konden Praten van de NTR neemt Justin je mee naar de legendarische clubs die Nederland heeft gekend, van de Roxy naar Parkzicht en van de Exposure naar Trouw. De zesdelige podcastserie is vanaf woensdag 18 oktober te beluisteren op NPO Luister en 3FM.nl.

Als Muren Konden Praten - Als Muren Konden Praten

Ster advertentie
Ster advertentie