3FM nieuws

3FM op ADE: check hier de livesessies vanuit de Tolhuistuin

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM op ADE: check hier de livesessies vanuit de Tolhuistuin

Dit weekend staat 3FM in het teken van het grootste dance-festijn van het jaar: Amsterdam Dance Event! Live vanuit de de 3FM Studio in De Tolhuistuin in Amsterdam-Noord hoor je op vrijdag- en zaterdagavond de AvondVrijdagShow, 3voor12 Radio, Vera On Track en The Beat waar onder andere dj’s als Darude, Coloray, Jungle by Night, Oguz, Ineffekt en Gigola langskomen unieke livesessies.

Heb je ze gemist of wil je nog eens nagenieten? Check dan hier de sets van de fantastische dj's die langskwamen in de 3FM studio tijdens ADE 2023.

Darude

De Finse dj en producer Darude kennen we natuurlijk van de monsterhit 'Sandstorm', maar heeft nog veel meer successen op zijn naam staan: vier studio-albums, multi-platina schijven en treedt over de hele wereld op met zijn progressieve en opbeurende trance en house. En daarnaast ook: nieuwe muziek!

Naast verschillende sessies, praatjes en sets dit weekend, kwam hij ook langs bij Jamie en Olivier in de Tolhuistuin, waar hij wat van deze nieuwe muziek liet horen:

Jungle By Night

De Amsterdamse jongens van Jungle By Night brengen al jaar en dag het feestje naar de studio van 3FM, dus natuurlijk zijn ze ook van de partij tijdens ADE. Zo kwamen ze langs bij Jamie en Olivier in de Avondvrijdagshow vlak voor hun set bij Reflektor Records x Pllek Nightclubbing.

Check hier de set:

Moody Mehran

De Rotterdamse dj bracht op de vrijdagavond van ADE ook een bezoekje aan de Tolhuistuin bij Eva tijdens 3voor12 Radio. Moody Mehran, bekend van zijn old school house-sound, bracht een meeslepende en opzwepende set naar de studio.

Zeker de moeite waard om nog eens te bekijken:

Ineffekt

Hij sloot op Lowlands al de Armadillo af, brak de Bravo samen met z'n dj-bestie Coloray af, draaide op Best Kept Secret en z'n nieuwe EP High Hopes kwam in augustus uit. Inmiddels mag 3FM-dj Vera Siemons hem wel 'een vriend van de show noemen': Rick Bouwkamp a.k.a. Ineffekt.

Het weekend is pas net begonnen voor Ineffekt. Dus hij heeft genoeg slaap gehad en goed gegeten. Alles met een reden, want morgen komt er een grote show aan voor 'm. Dan doet hij een set op DGTL ADE: Gou Talk with Peggy Gou

Check hieronder het interview.

HE.SHE.THEY

Op Amsterdam Dance Event vindt inmiddels bijna iedereen z'n plekje tijdens het feesten en dat komt mede door de volgende gasten in de studio: Steven Braines en Sophia Kearney zijn de oprichters van het collectief HE.SHE.THEY.

Het platform omhelst onder andere een label waar ze muziek uitbrengen en een ontwerpstudio met eigen kleding. Maar het bekendst is HE.SHE.THEY door hun feesten. Ooit opgericht tijdens Amsterdam Dance Event organiseren ze nu feesten over de hele wereld.

De organisatie viert dit jaar het lustrum in onze hoofdstad en bekroond dat met een feest in Shelter Amsterdam. Het idee is achter hun evenementen is simpel, maar (nog steeds) niet vanzelfsprekend. Het maakt bij HE.SHE.THEY niet uit wie je bent of hoe je eruitziet: je bent welkom!

Check hieronder het interview.

Coloray

De Tilburgse producer Coloray is een graag geziene gast in de dancewereld, zoals 3voor12 het perfect omschrijft. En zo ook hier bij 3FM tijdens Amsterdam Dance Event in Paradiso Tolhuistuin. Check hieronder zijn half uur-durende set.

Lucky Done Gone

Het is een pas een paar uur geleden dat 3FM-dj Justin Verkijk en Lucky Done Gone a.k.a. Gijs elkaar voor het laatst zagen. Zo gaat dat op ADE. Maar hij is blij in de 3FM Studio te zijn. Vooral met zijn pas uitgebrachte EP Brainwave op zak komt hij een half uur-durende set draaien tijdens Amsterdam Dance Event. Volgend jaar staat een tour op de planning met het collectief TLM Airlines met Tjade en Moody Mehran. Check hieronder zijn set.

Meer weten wanneer je wie hoort tijdens het ADE-weekend op 3FM? Check het hier.

Ster advertentie
Ster advertentie