3FM nieuws

Nienke (25) is de 3FM Bingo-winnaar en mag 1 jaar lang GRATIS naar alle concerten

  1. Nieuwschevron right
  2. Nienke (25) is de 3FM Bingo-winnaar en mag 1 jaar lang GRATIS naar alle concerten

BINGO! Hij is gevallen... Na een week lang Bingo spelen op 3FM draaide 3FM-dj Sander Hoogendoorn vanochtend de laatste van de kaart. Maar wie had de volle kaart en wint die prijs der prijzen: een jaar lang iedere week gratis naar een concert? Het was Nienke (25) en Sander zocht haar op voor de grote verrassing.

VERRASSING!

Op haar werk tijdens de vrijdagmiddagborrel werd Nienke verrast door Sander. Zij heeft de hele week 3FM geluisterd en alle vakjes van haar Bingo-kaart ingevuld. Nienke: "Ik begon om 09:00 uur 's ochtends bij jouw programma en dan de hele dag luisteren om alle vakjes in te vullen. En dat lukte!"

Ze checken nog even of de Bingo-kaart klopt... EN DAT IS HET GEVAL! Nienke's reactie? "Supertof! Ik ga hier zo hard van genieten!" Dat is je geraden ook! Bekijk de verrassing hieronder terug.

Video niet beschikbaar

DE GROTE VRAAG?

Maar de belangrijkste vraag: voor welke concerten gaat ze deze prijs inzetten? "Ik begin aanstaande dinsdag al. Ik wil heel erg graag naar Ásgeir, dus dit komt perfect uit." Maar ook Bon Iver en Foals staan op haar lijstje voor dit jaar. Eén ding is zeker: we zullen Nienke nog vaak genoeg tegenkomen dit jaar en soms even bellen hoe het met haar is. Want iedere week naar een concert is niet zomaar iets!

BINGO-ANTWOORDEN

Woensdag:

- 09:04 Sander zegt "Klasse!
- 09:57 Gastoeter! (Heel vaak)
- 12:50 WIES - Radiostilte
- 16:50 Cheffies - Peculiar
- 20:20 Eefje de Visser - OH
- 20:40 Radio Mikado Jingle

Donderdag:

- 09:45 Celestee - Stop This Flame
- 12:00 Coldplay - Viva La Vida
- 14:30 Arctic Monkeys - I Bet You Look Good On The Dancefloor
- 17:15 Mama Appelsap Jingle
- 18:45 Fontainces D.C. - Liberty Belle

Vrijdag:

- 09:10 Dio ft. Sef - Aye

Ster advertentie
Ster advertentie