3FM nieuws

'Something Just Like This' van The Chainsmokers & Coldplay is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Something Just Like This' van The Chainsmokers & Coldplay is 3FM Megahit

Daar is 'ie dan: het nummer waar we al sinds vorig jaar naar wordt geteased. Afgelopen week tijdens de Brit Awards werd hij dan eindelijk geprimeurd en guess what? 'Something Just Like This' is deze week de 3FM Megahit!

Ideale samenwerking

Alles wat The Chainsmokers aanraken lijkt in goud te veranderen. Ze knalden er in het afgelopen jaar letterlijk hit na hit uit. Iets wat Coldplay natuurlijk al jaren voor elkaar krijgt. Wat een ideale combinatie!

De mannen van The Chainsmokers lieten vlak na het optreden al meteen via Twitter weten hoe bizar de samenwerking voor hun is.

"We kunnen niet geloven dat we zojuist ons nieuwe liedje hebben mogen primeuren bij de Brit Awards. En dan ook nog eens naast Coldplay. Voor ons is het een droom die uitkomt. Bewijst maar weer eens dat alles mogelijk is. Nooit opgeven, negeer alle haters en wees gepassioneerd in wat je doet." - The Chainsmokers

Beluister de track hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Coldplay groot fan van The Chainsmokers

Volgens Drew en Alex (The Chainsmokers) kregen ze via via te horen dat Coldplay hun muziek altijd opzet vlak voor een optreden. Wie niet waagt, wie niet wint. Dus deden ze een #brutaaltje en vroegen de band of ze wat zagen in een samenwerking.

"We waren in shock toen ze zeiden dat ze dat wel wilden. Dus drie maanden geleden gingen we de studio in en op de eerste dag ontstond 'Something Just Like This' al." - The Chainsmokers

Ster advertentie
Ster advertentie