3FM nieuws

Stem nu op 'De 3FM Top 1000 van deze eeuw'

  1. Nieuwschevron right
  2. Stem nu op 'De 3FM Top 1000 van deze eeuw'

2020 loopt op zijn einde, tijd om terug te kijken op al het moois wat er deze eeuw is gemaakt. Pak pen en papier erbij, 't stemmen kan beginnen!

STEMMEN KAN HIER

1000 beste platen

Je hoort in de 3FM Top 1000 van deze eeuw de beste muziek voorbij komen van de afgelopen twintig jaar. De lijst wordt van 9 november tot 13 november uitgezonden. Je hoort de lijst dagelijks tussen 06:00 en 00:00 uur, op de laatste dag hoor je de nummer één voor 18:00 uur, daarna sluit Sander Hoogendoorn de lijst af met een mix.

Kies jouw favoriet

Van die ene dancetrack die je voorbij hoorde komen 's nachts op Lowlands, de band die je in je hart sloot en altijd fan van bleef vanaf dat ene nummer, het liedje dat je doet denken aan de liefde van je leven tot de guilty pleasure die je altijd samen met je vrienden zingt. Alles mag erin, als je je stem maar indient voor 30 oktober, 18:00 uur. Keuze genoeg: je mag 25 nummers invullen op het stemformulier!

Staat een van de nummers niet in de stemlijst op de site? Voeg hem dan toe via de vrije-keuze-knop. We updaten de lijst telkens door met nieuwe toevoegingen.

Ster advertentie
Ster advertentie