3FM nieuws
NTR

Maak kennis met het voorprogramma van Froukje: Chibi Ichigo in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Maak kennis met het voorprogramma van Froukje: Chibi Ichigo in de 3FM Live Box

Bij 3FM ontdek je als eerste de beste nieuwe muziek. Maak kennis met de Vlaamse Chibi Ichigo! Ze dropte eerder dit jaar al een knaller met Sophie Straat en doorkruist de komende maanden heel Nederland als voorprogramma van Froukje. Aan energie geen gebrek als je Chibi Ichigo uitnodigt voor je feestje. Ze zet gegarandeerd elk poppodium op z’n kop met haar unieke mix van eurodance, k-pop en techno.

Ben je fan van K-pop,The Prodigy en Underworld? Dan ga je Chibi Ichigo zeker vet vinden! Lol en liefde staan voorop bij de Vlaamse zangeres. Ze is die ene beste vriendin die altijd voor je klaar staat en je meesleurt naar een rave in een loods om de wereld even te vergeten. Chibi Ichigo is vastberaden om ook Nederland helemaal in te palmen met haar catchy beats, lieve zang en vooral energie om iedereen tot aan de bar achterin zich in het zweet te laten dansen.

Chibi's show op 3voor12 Song van het Jaar maakte grote indruk. Haar track met Sophie Straat barst van de energie en ook Froukje is fan. Zo'n grote fan dat ze Chibi Ichigo meeneemt op haar volledige tour langs de Nederlandse poppodia. Ga je dus naar een optreden van Froukje? Kom dus zeker op tijd, want je wilt de show van Chibi Ichigo niet missen. Wedden dat je na het horen van één liedje zelf een Chibaddie -zo noemt ze haar fans- wordt!

Zet die volumeknop maar op stadje burenruzie en bekijk hier de sessie van Chibi Ichigo in de 3FM Live Box:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bij 3FM-dj Vera Siemons vertelt Chibi Ichigo over haar tweede album 'NA HALF 1'. Een album over de heerlijke roes wanneer je tipsy thuiskomt na het uitgaan. Big main character vibes! Maar wat doet Chibi het liefst na half 1 's nachts? "Ik wil gewoon mijn skincare doen en in bed realityshows kijken. Dan voel ik veel zelfliefde."

Chibi maakt al enkele jaren muziek, maar nu is ze helemaal blij met waar ze staat. “Elke dag groei ik naar de favoriete versie van mezelf”. En over die groei zingt Chibi Ichigo in 'Grofweg', het liedje dat ze zelf het leukst vindt om live te spelen: “Je kan enkel groeien in oncomfortabele situaties. Dat is de mooiste groei die je kan hebben.”

Bekijk het volledige interview met Chibi Ichigo bij Vera On Track hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vera On Track

Vera Siemons presenteert elke zaterdag- en zondagavond het programma Vera On Track op NPO 3FM, van 19:00 uur tot 22:00 uur. Luister voor de beste nieuwe muziek, het laatste festivalnieuws en interviews die je een kijkje achter de schermen geven van je favoriete festivals en artiesten!

Ster advertentie
Ster advertentie