3FM nieuws

'Numbers Up' van De Staat nieuwe 3FM Megahit

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Numbers Up' van De Staat nieuwe 3FM Megahit

De Nijmeegse band heeft tijdens de lockdown zeker niet stilgezeten. Nadat ze in juni tot de nummer één van de 3FM Festival Top 999 werden gekozen met 'Witch Doctor', hebben ze donderdag nieuwe tracks uitgebracht waarvan één de 3FM Megahit is.

Drie nieuwe tracks, een 3FM Megahit

De Staat is begonnen met het releasen van nieuwe muziek. Donderdag bracht de band maar liefst drie tracks uit: 'Look At Me', 'What Goes, Let Go' en 'Numbers Up'. De laatstgenoemde track is dan ook verkozen tot de 3FM Megahit van komende week en zul je dus extra vaak horen op 3FM.

De nieuwe tracks hebben ze via hun Instagram kanaal bekendgemaakt. Dit deden ze via drie posters die ergens in Parijs zijn opgehangen. Check het hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Basiskleuren met QR-codes

Fans worden al een tijdje gehyped door de kleurrijke posters die door de Franse hoofdstad hingen. De drie posters zijn in de primaire kleuren (rood, geel, blauw) afgedrukt met daarop een QR-code. Na het scannen van de link kon je een kleine snippet van de nieuwe tracks checken. Op de gekleurde posters staan aftelklokjes die naar 4 november aftellen.

Het kleurenconcept

En vandaag was het dan eindelijk zover! Het idee om nummers aan kleuren te koppelen ontstond na hun epische headlineshow op Lowlands 2019. De inspiratie vloeide rijkelijk en de band schreef zoveel nummers, dat zij ze onderverdeelden in kleuren. Het kleurenconcept van de posters is niet een eenmalige stunt. De Nijmegenaren brengen de komende tijd steeds nummers uit in bundels van drie. Deze worden onderverdeeld in de drie primaire kleuren, waarbij elke kleur een sfeer vertegenwoordigd: rood (duister), geel (lichtvoetig) en blauw (melancholie).

Numbers Up

Luister hieronder naar een van de drie nieuwe tracks van De Staat 'Numbers Up'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie