3FM nieuws

'Numbers Up' van De Staat nieuwe 3FM Megahit

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Numbers Up' van De Staat nieuwe 3FM Megahit

De Nijmeegse band heeft tijdens de lockdown zeker niet stilgezeten. Nadat ze in juni tot de nummer één van de 3FM Festival Top 999 werden gekozen met 'Witch Doctor', hebben ze donderdag nieuwe tracks uitgebracht waarvan één de 3FM Megahit is.

Drie nieuwe tracks, een 3FM Megahit

De Staat is begonnen met het releasen van nieuwe muziek. Donderdag bracht de band maar liefst drie tracks uit: 'Look At Me', 'What Goes, Let Go' en 'Numbers Up'. De laatstgenoemde track is dan ook verkozen tot de 3FM Megahit van komende week en zul je dus extra vaak horen op 3FM.

De nieuwe tracks hebben ze via hun Instagram kanaal bekendgemaakt. Dit deden ze via drie posters die ergens in Parijs zijn opgehangen. Check het hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Basiskleuren met QR-codes

Fans worden al een tijdje gehyped door de kleurrijke posters die door de Franse hoofdstad hingen. De drie posters zijn in de primaire kleuren (rood, geel, blauw) afgedrukt met daarop een QR-code. Na het scannen van de link kon je een kleine snippet van de nieuwe tracks checken. Op de gekleurde posters staan aftelklokjes die naar 4 november aftellen.

Het kleurenconcept

En vandaag was het dan eindelijk zover! Het idee om nummers aan kleuren te koppelen ontstond na hun epische headlineshow op Lowlands 2019. De inspiratie vloeide rijkelijk en de band schreef zoveel nummers, dat zij ze onderverdeelden in kleuren. Het kleurenconcept van de posters is niet een eenmalige stunt. De Nijmegenaren brengen de komende tijd steeds nummers uit in bundels van drie. Deze worden onderverdeeld in de drie primaire kleuren, waarbij elke kleur een sfeer vertegenwoordigd: rood (duister), geel (lichtvoetig) en blauw (melancholie).

Numbers Up

Luister hieronder naar een van de drie nieuwe tracks van De Staat 'Numbers Up'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Even over iets anders. Wist je het al? Dit jaar komt het Glazen Huis weer terug.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Over Het Vergeten Kind


Ster advertentie
Ster advertentie