Lowlands

Kijk/luister vrijdag naar de hele Lowlands show van De Staat op 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk/luister vrijdag naar de hele Lowlands show van De Staat op 3FM

De Staat vervangt tijdens Lowlands The Prodigy, een headlineshow die je níet mag missen. Daarom hebben wij voor je geregeld dat je de hele set van de band gewoon vanuit je luie stoel kunt volgen!

Gooi vrijdag vanaf 21:45 uur 3FM aan of beter nog: kijk live mee via onze webcam en mis geen moment van het optreden van De Staat. De Staat heeft al aangekondigd dat er een speciaal ontwikkelde show gespeeld gaat worden, inclusief een gastoptreden van Rico & Sticks. Dus: blokkeer de vrijdagavond in je agenda, geef het door en kijk/luister mee!

MET JE FRIENDS NAAR LOWLANDS

Heb jij nou gruwelijk veel zin om die hele line-up live te zien, maar heb je geen kaartje voor Lowlands? Kunnen we nog wat aan doen! Meld je via 3FM.nl/metjefriends aan en maak samen met drie vrienden kans op de laatste Lowlands-kaarten.

3FM op LOWLANDS

Op 3FM.nl en onze Instagram, Facebook en Twitter vind je elke dag interviews met artiesten, toffe videos vanaf het terrein, mooie livefoto's vanaf alle podia én heerlijke campingmomenten (remember Wouter?!). Natuurlijk wordt er ook radio gemaakt.

Ster advertentie
Ster advertentie