3FM nieuws

Rimon is #8 in de 3FM Live List 2019

  1. Nieuwschevron right
  2. Rimon is #8 in de 3FM Live List 2019

Plek nummer 8 op de 3FM live List is voor Rimon. Internationaal en nationaal hangt er een grote buzz rondom de R&B-zangeres, iets wat ze keer op keer waarmaakt met goede liedjes en een prachtige stem. Live is dit er eentje die je komend jaar op je lijstje wilt!

Rimon

Rimons roots liggen in Eritrea. Toen ze nog een peuter was, vluchtte haar moeder met haar naar Nederland. Toen Rimon hier opgroeide raakte ze bekend met de Amsterdamse underground muziekwereld. Het was liefde op het eerste gezicht. Op dit moment zit ze nog op de Herman Brood Academie, maar of ze die af gaat maken dat weet ze nog niet. Ze heeft het iets te druk met bijvoorbeeld naar Londen vliegen voor fotoshoots of het schrijven van nieuwe muziek.

'Sugarcoated Love' was de eerste single van haar EP BBGIRL FOCU$, die in november uitkwam. Waar 'ie over gaat? Een verliefdheid die zó lekker voelt dat je er nooit meer vanaf wilt, en die je langzaamaan voelt overgaan in 'houden van'. Zoetsappig as f*ck dus, maar als je op je 21ste al zo'n cliché onderwerp kunt verpakken in een prachtige, tijdloze R&B-track, dan heb je echt wel talent.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Live

Volgens 3voor12 was Rimon de allerbeste act die je live kon zien op Noorderslag. Veel heeft ze nog niet gespeeld, maar daar moet dit jaar verandering in komen. Stiekem is haar grootste wens om dit jaar Paradiso uit te verkopen. We gaan het zien!

2019

De plannen voor 2019? Er is nog niet veel bevestigd, maar ze zijn er zeker. Veel nieuwe muziek, optredens in binnen- en buitenland en wat festivals meepakken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie